PDA

View Full Version: Rezolvate Avertismente în Cache Comentarii

meto
12-08-10, 22:29
Am avertismentele de pe cache-ul clienţilor mei "

Atenţie: filemtime () [function.filemtime]: statistica nu a reuşit pentru [cale] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php pe linia 53
Pentru a rezolva aceasta mi-am schimbat linia 53:

if ((time () - filemtime ($ vbet_readGuestCacheFileName) <= $ timeAllowed) & & vbet_verify_ip_ban ()!) {
la:

@ $ FileTime = filemtime ($ vbet_readGuestCacheFileName);
if ((time () -! fileTime $ <= $ timeAllowed) & & vbet_verify_ip_ban ()) {
Sper că vă ajută.

PS.
Grate lucru care Cache clienţi este. Acum nu este nevoie de a cumpara vB Optimizare Pro: PI cred că voi primi un alt vBET de pe forum pentru a doua mea. Noroc.

kamilkurczak
13-08-10, 10:54
hmm. Această opţiune a fost testat si totul a fost ok. Eu va verifica-l din nou şi voi încerca codul.

Aş dori să reproducă această problemă aşa - vă pot descrie aici, ceea ce ar trebui să fac pentru a avea această problemă pe forum mea de test? Poţi să explici?

Mulţumiri

meto
13-08-10, 11:46
Încercaţi PHP 5.3.3 cu "error_reporting = E_ERROR | E_WARNING", care ar fi ghicit mea. Am folosi, de asemenea LiteSpeed, dar cred că e irelevant.

kamilkurczak
23-08-10, 14:51
Am verificat codul si am comparat cu codul vBET. Codul dvs. este de lucru: cache sunt scrise şi citite. vBET cod este lucru bun, desigur.
Eu încă reproduc cant această problemă pe forumul nostru de testare. Dacă puteţi - aveţi posibilitatea să-l descrie mai bine.
Poate fi acest lucru este specific pe forum pentru dumneavoastră.

meto
25-08-10, 12:32
Atenţie: filemtime () [function.filemtime]: statistica nu a reuşit pentru [cale] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php pe linia 53
Este un avertisment aşa că trebuie să fie legate de error_repporting setările şi nu ar trebui să fie PHP versiunea specifice (sau sa zicem 5.x).

Daca vrei un feedback mai mult mă contactaţi prin GG: 1701610.

kamilkurczak
25-08-10, 12:34
Vă mulţumim pentru asta. :)

StarBuG
15-09-10, 10:57
Au aceeaşi problemă

vBET
15-09-10, 15:43
Vă rugăm să folosiţi doar soluţia propusă în primul mesaj:) Acest lucru va fi corectată în versiunea următoare.

vBET
17-10-10, 10:07
): Rectificat şi vor fi oficial inclusă în versiunea următoare

meto
17-10-10, 13:41
Când ar fi? :>

vBET
17-10-10, 20:27
In acest moment nu avem data de lansare oficiala. Suntem în timpul procesului de recrutare, astfel ca dupa ce vom fi capabili să povestesc productivitatea, caracteristici planul pentru următoarea lansare şi aşa mai departe:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1