PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Upozornění na hosta Cache

meto
12-08-10, 22:29
Mám varování na můj host cache "

Upozornění: filemtime () [function.filemtime]: stat nezdařila [cesta] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53
Chcete-li, že jsem změnil řádku 53:

if ((time () - filemtime ($ vbet_readGuestCacheFileName) <= $ timeAllowed) & & vbet_verify_ip_ban ()!) {
pro:

@ $ FILETIME = filemtime ($ vbet_readGuestCacheFileName);
if ((time () - $ FILETIME <= $ timeAllowed) & & vbet_verify_ip_ban ()) {
Doufám, že pomůže.

PS.
Rošt věc, která Host Cache. Nyní není třeba kupovat vB Optimalizovat Pro: PI myslím, že dostanu další vBET na můj druhý forum. Zdraví.

kamilkurczak
13-08-10, 10:54
hmm. Tato možnost byla testována a je všechno v pořádku. Já se podívat znovu a budu se snažit svůj kód.

Rád bych tento problém reprodukovat, takže - můžete popsat to, co jsem měl dělat, aby tuto otázku na své zkušební forum? Můžete mi to vysvětlit?

Díky

meto
13-08-10, 11:46
Zkuste PHP 5.3.3 s "error_reporting = E_ERROR | E_WARNING", který by byl můj odhad. Já také používám LiteSpeed, ale myslím, že je irelevantní.

kamilkurczak
23-08-10, 14:51
Ověřil jsem si svůj kód a já se v porovnání s kódem vBET. Váš kód funguje: cache jsou psány a přečtené. vBET kód funguje dobře samozřejmě.
Pořád cant reprodukovat tento problém na naší testovací forum. Pokud můžete - můžete to popsat lépe.
Může být toto je specifický pro vaše fórum.

meto
25-08-10, 12:32
Upozornění: filemtime () [function.filemtime]: stat nezdařila [cesta] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53
Je to varování, takže se musí vztahovat k error_repporting nastavení, která by neměla být PHP verze specifické (nebo řekněme 5.x).

Pokud budete chtít více zpětné vazby kontaktujte mě GG: 1701610.

kamilkurczak
25-08-10, 12:34
Díky za to. :)

StarBuG
15-09-10, 10:57
Mají stejný problém

vBET
15-09-10, 15:43
Prosím, stačí použít řešení navržené v první příspěvek:) To bude opravena v příští verzi.

vBET
17-10-10, 10:07
Opraveny a budou oficiálně zařazeny do další verze:)

meto
17-10-10, 13:41
Když by to bylo? :>

vBET
17-10-10, 20:27
V tuto chvíli nemáme oficiální datum vydání. My jsme v průběhu přijímacího řízení, tak po tom se budeme moci vyprávět naši produktivitu, plán funkce pro příští vydání, a tak dále:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations