מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר אזהרות במטמון אורח

meto
12-08-10, 22:29
יש לי אזהרות על מטמון אורח שלי "

אזהרה: filemtime () [function.filemtime]: נכשל stat עבור [path] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php על קו 53
כדי לפתור את זה שיניתי את קו 53:

אם ((זמן () - filemtime ($ vbet_readGuestCacheFileName) <= $ timeAllowed) & & vbet_verify_ip_ban (!)) {
ל:

@ $ = FILETIME filemtime ($ vbet_readGuestCacheFileName);
אם ((זמן () - $ FILETIME <= $ timeAllowed) & & vbet_verify_ip_ban ()) {
מקווה שזה עוזר.

PS.
מגררים דבר מטמון הוא אורח. עכשיו אין צורך לקנות vB מטב Pro: PI חושב שאקבל עוד vBET עבור הפורום השני שלי. Cheers.

kamilkurczak
13-08-10, 10:54
הממ. אפשרות זו נבדקה והכל היה בסדר. אני אבדוק את זה שוב אני אנסה את הקוד שלך.

אני רוצה לשחזר את הבעיה כך - אתה יכול לתאר כאן מה אני צריך לעשות כדי להיות סוגיה זו בפורום של הבדיקה שלי? אתה יכול להסביר את זה?

תודה

meto
13-08-10, 11:46
נסה PHP 5.3.3 עם "error_reporting E_ERROR = | E_WARNING", זה יהיה הניחוש שלי. אני גם להשתמש LiteSpeed אבל אני חושב שזה לא רלוונטי.

kamilkurczak
23-08-10, 14:51
בדקתי את הקוד שלך ואני לעומת קוד vBET. הקוד שלך הוא עובד: מטמון נכתבים readed. vBET הקוד הוא עובד טוב כמובן.
אני עדיין לא יכול לשחזר את הבעיה בפורום של הבדיקה שלנו. אם אתה יכול - אתה יכול לתאר את זה טוב יותר.
יהי זה הוא ספציפי לפורום שלך.

meto
25-08-10, 12:32
אזהרה: filemtime () [function.filemtime]: נכשל stat עבור [path] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php על קו 53
זה אזהרה אז זה חייב להיות קשור error_repporting הגדרות לא צריכה להיות גרסה PHP ספציפי (או נניח 5.x).

אם אתם רוצים משוב יותר ליצור איתי קשר דרך GG: 1701610.

kamilkurczak
25-08-10, 12:34
תודה על זה. :)

StarBuG
15-09-10, 10:57
יש את אותה בעיה

vBET
15-09-10, 15:43
נא להשתמש רק הפתרון המוצע בפוסט הראשון:) זה יתוקן במהדורה הבאה.

vBET
17-10-10, 10:07
תיקן ייכלל רשמית לשחרר הבא:)

meto
17-10-10, 13:41
מתי זה יהיה? :>

vBET
17-10-10, 20:27
ברגע זה אין לנו תאריך השחרור הרשמי. אנחנו במהלך תהליך הגיוס, אז אחרי זה נוכל לספר את הפרודוקטיביות שלנו, כולל תוכנית לשחרור הבא וכן הלאה:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1