PDA

View Full Version: Zgjidhet Pasur rezultate më të mira me versionin e lirë ...

Jesh
21-04-10, 00:57
Çfarë ndodhi? Kam pasur versionin e lirë, ai ka punuar i madh.

Tani, unë kam versionin e plotë.

a) nuk ka flamuj të shfaqen, por lidhja punon të drejtën
b) asnjë galeri e palës së tretë të punës
c) drop down menu plotësisht messed up stilin forum.
d) footers porosi u messed up, fshihen plotësisht të gjithë punës sime me porosi. Kjo ishte ose nga uninstalling e lirë për të instaluar të rregullt, ose instaloni rregullt.
e) sitemap Muslimanët e mia nuk do të funksionojë në qoftë se kam rregulla htaccess nga vbet.

... duke pritur përgjigje për çështjen e A, së pari, para se të punojnë në pjesën tjetër të problemeve.

vBET
21-04-10, 01:39
Hi:)

Unë shoh se ju keni disa probleme me versionin e plotë. Ju lutem na ndihmojë të ju:)

a) A e keni ngarkuar të gjitha dosjet nga pakoja e vBET në serverin tuaj? Imazhet janë në lokacion tjetër për versionin vBET plotë.
b) Ju lutem thread hapur të reja për këtë në seksionin e integrimit - ju lutem jepni detajet (çka mod gallery, URL e plotë atje)
c) Ju lutem na jepni URL juaj forum - duhet të vockël për të parë se çfarë po ndodh. A keni plan urbanistik standarde?
d) Si të mëparshme. Gjithashtu - e bën atë të ndodh kur flamujt nuk janë në futboll? Nëse jo, atëherë e bëra customization në template për flamujt (vbenterprisetranslator_flags) dhe kjo do të zgjidhë këtë çështje. Ju lutemi vini re se ne vBET templates parazgjedhur do të punojë për mosplotësim templates vBulletin - në rast të custom templates ekziston mundësia që customization e template vBET do të jetë e nevojshme.
e) Sigurohuni që rregullat tuaja vBET janë në vendin e duhur. Ata duhet të jenë vetëm para rregullave të vbseo.php. Rregull juaj sitemap duhet të përpara se të rregullave vBET.

Ju lutem na tregoni rreth statusit tuaj aktual - ne me kënaqësi do t'ju ndihmojë:)

Jesh
21-04-10, 16:39
Hi:)

Unë shoh se ju keni disa probleme me versionin e plotë. Ju lutem na ndihmojë të ju:)

a) A e keni ngarkuar të gjitha dosjet nga pakoja e vBET në serverin tuaj? Imazhet janë në lokacion tjetër për versionin vBET plotë.
b) Ju lutem thread hapur të reja për këtë në seksionin e integrimit - ju lutem jepni detajet (çka mod gallery, URL e plotë atje)
c) Ju lutem na jepni URL juaj forum - duhet të vockël për të parë se çfarë po ndodh. A keni plan urbanistik standarde?
d) Si të mëparshme. Gjithashtu - e bën atë të ndodh kur flamujt nuk janë në futboll? Nëse jo, atëherë e bëra customization në template për flamujt (vbenterprisetranslator_flags) dhe kjo do të zgjidhë këtë çështje. Ju lutemi vini re se ne vBET templates parazgjedhur do të punojë për mosplotësim templates vBulletin - në rast të custom templates ekziston mundësia që customization e template vBET do të jetë e nevojshme.
e) Sigurohuni që rregullat tuaja vBET janë në vendin e duhur. Ata duhet të jenë vetëm para rregullave të vbseo.php. Rregull juaj sitemap duhet të përpara se të rregullave vBET.

Ju lutem na tregoni rreth statusit tuaj aktual - ne me kënaqësi do t'ju ndihmojë:)

Le të përqëndrohemi në galeri. Galeria ime është:

http://www.coinforums.com/gallery

në qoftë se ju lidhje me faqen:
http://www.coinforums.com/pl/gallery ajo punon, por jo përkthimi.

. Htaccess për / gallery:

RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*)-cpage([0-9+]).html$ showphoto.php?photo=$2&cpage=$4 [L,QSA]

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*).html$ showphoto.php?photo=$2 [L,QSA]

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+).html$ showphoto.php?photo=$2 [L,QSA]

RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?cat=$1&page=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?cat=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+)-([0-9]+).html$ index.php?cat=$2&page=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+).html$ index.php?cat=$2 [L,QSA]

RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*)-protype([0-9]+).html$ member.php?uid=$1&protype=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*).html$ member.php?uid=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^board.html$ board.php [L,QSA]

RewriteRule ^b([0-9]+)-(.*).html$ board.php?msg=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?ppuser=$1&page=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?ppuser=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showmembers.php?cat=$1&page=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*).html$ showmembers.php?cat=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/apps/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

vbenterprisetranslate_front_controller.php në galeri / folder:

define('VBET_FORUMDIR', 'D:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\htdocs');

Mbani Directories në admincp:

/gallery/

Thanks, sto lat!

vBET
22-04-10, 14:15
Keni munguar një gjë shumë të rëndësishme nga përshkrimi - Unë e di se është e komplikuar, por kjo është mënyra kur disa mod ju jep asnjë mundësi për të bërë atë mirë. Pra, pjesë e rëndësishme është se rregullat para se kontrollues para sundimit (FC) nuk mund të përfunduar një. Në rastin tuaj rregull FC kurrë nuk është përdorur, sepse të gjitha rregullat para se të përfundojë vetëm. Vlerësimi htaccess. Ju lutemi të ndryshojë për të gjitha rregullat e para FC (por jo për vetë FC), duke zëvendësuar [L, QSA] të [QSA] - ky është përshkruar në hapin 3.

Pleas na informoni për rezultatet:)

Jesh
22-04-10, 14:39
Keni munguar një gjë shumë të rëndësishme nga përshkrimi - Unë e di se është e komplikuar, por kjo është mënyra kur disa mod ju jep asnjë mundësi për të bërë atë mirë. Pra, pjesë e rëndësishme është se rregullat para se kontrollues para sundimit (FC) nuk mund të përfunduar një. Në rastin tuaj rregull FC kurrë nuk është përdorur, sepse të gjitha rregullat para se të përfundojë vetëm. Vlerësimi htaccess. Ju lutemi të ndryshojë për të gjitha rregullat e para FC (por jo për vetë FC), duke zëvendësuar [L, QSA] të [QSA] - ky është përshkruar në hapin 3.

Pleas na informoni për rezultatet:)

Të njëjtin problem. Kjo është e htaccess në galeri / dosje.:

RewriteEngine On
Options +FollowSymLinks

# **** Gallery ****

RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*)-cpage([0-9+]).html$ showphoto.php?photo=$2&cpage=$4 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*).html$ showphoto.php?photo=$2 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+).html$ showphoto.php?photo=$2 [QSA]

RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?cat=$1&page=$3 [QSA]

RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?cat=$1 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+)-([0-9]+).html$ index.php?cat=$2&page=$3 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+).html$ index.php?cat=$2 [QSA]

RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*)-protype([0-9]+).html$ member.php?uid=$1&protype=$3 [QSA]

RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*).html$ member.php?uid=$1 [QSA]

RewriteRule ^board.html$ board.php [QSA]

RewriteRule ^b([0-9]+)-(.*).html$ board.php?msg=$1 [QSA]

RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?ppuser=$1&page=$3 [QSA]

RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?ppuser=$1 [QSA]

RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showmembers.php?cat=$1&page=$3 [QSA]

RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*).html$ showmembers.php?cat=$1 [QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|

tr|uk|vi|cy|yi)/apps/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [QSA]

:(

vBET
22-04-10, 15:20
Ju lutemi të ndryshojë:

për:

Dhe më e rëndësishme:
Ju keni thyer rregull për RewriteRule ^ / (af | sq | ar ... - nuk është të hyjë në mes të shtetit?.

Ju lutem na tregoni e bëri atë të ndihmojë.

Edited:
Gjithashtu rregull RewriteRule ^ / (af |? Sq |. Ar ... nuk duhet të jetë atje në të gjitha Sipas përshkrimit (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546) ju duhet të përcaktojë rregulla të përkthimit në Parent Directory, sepse forumi juaj përdor subdirectory në URL.

Jesh
22-04-10, 17:03
Ju lutemi të ndryshojë:

për:

Dhe më e rëndësishme:
Ju keni thyer rregull për RewriteRule ^ / (af | sq | ar ... - nuk është të hyjë në mes të shtetit?.

Ju lutem na tregoni e bëri atë të ndihmojë.

Edited:
Gjithashtu rregull RewriteRule ^ / (af |? Sq |. Ar ... nuk duhet të jetë atje në të gjitha Sipas përshkrimit (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546) ju duhet të përcaktojë rregulla të përkthimit në Parent Directory, sepse forumi juaj përdor subdirectory në URL.

My forum përdor rishkruar / forum / në rregullat nga Muslimanët. URL aktual është:
http:///www.coinforums.com/forum.php rishkruar për:

http://www.coinforums.com/forum/

A është kjo konsiderohet forum rrënjë pastaj? Na vjen keq për konfuzion!

Unë nuk njoftim rregull thyer, ose. Thanks:)

Jesh
22-04-10, 17:47
Ok, tani nuk është një problem i ri ... ne jemi pothuajse atje. Tani, punon çdo gjë, por të tregojnë thread. si:
http://www.coinforums.com/pl/f34/

. Htaccess ne root:

RewriteEngine On
Options +FollowSymLinks

# Redirect coinforums.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?uscoininfo\.com
RewriteRule (.*) http://www.coinforums.com/ [R=301,L]
# End Redirect from CoinForums.com

# Redirect to WWW
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^coinforums.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.coinforums.com/$1 [L,R=301]
# End Redirect to WWW

# vbSEO Sitemap
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
# END

# vBET
# RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)

# If these 2 rules below are commented out, forum works translated, but gallery does not.
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

# If 2 rules below are commented out, gallery works translated, but threads won't work. Main forum page http://www.coinforums.com/pl/forum/ translates
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
# vBET End

# vBSEO Beg
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
# vBSEO End

shumë keq shoku im, Spirytus shumë ndoshta?

Faleminderit.

vBET
22-04-10, 20:40
Mos vjen keq - me sa duket kam bërë gabim në informata që unë ju dha. Kam menduar se forumi juaj është instaluar në directory / forum - I kontrolluar tani përsëri dhe e shoh se ajo është shtuar vetëm nga vBulletin - është e drejtë?

Ju lutem konfirmoni që para se të mess up përsëri. Unë do të të jap lë të kuptohet se kur do të jetë i sigurt se çfarë ne jemi të qëndruar në.

vBET
22-04-10, 20:50
OK pashë lidhje të tjera në forum dhe tani unë jam i sigurt se forumi juaj nuk është i instaluar në / forum subdirectory.

OK kështu - keq për mashtruese këtu vjen korrigjime. Ju lutemi të vendosur htaccess rrënjë tuaj.:

RewriteEngine On
Options +FollowSymLinks

# Redirect coinforums.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?uscoininfo\.com
RewriteRule (.*) http://www.coinforums.com/ [R=301,L]
# End Redirect from CoinForums.com

# Redirect to WWW
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^coinforums.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.coinforums.com/$1 [L,R=301]
# End Redirect to WWW

# vbSEO Sitemap
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
# END

# vBET
# RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
# vBET End

# vBSEO Beg
#RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
#RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
#RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
# vBSEO End

Kjo duhet të punojnë. Gjithashtu kam gjetur të metash në përshkrimin tonë të integrimit dhe të korrigjuar atë në mënyrë shpresoj herën tjetër do të shkojë smoother.

Jesh
22-04-10, 22:33
Yay! Sukses. Çdo gjë punon tani - Gallery, Forums, dhe kështu me radhë.

Faleminderit për ndihmën, dhe produkt i madh të vazhduar punën e mirë.

Greg

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1