PDA

View Full Version: Riješen Da bolje rezultate s free verzije ...

Jesh
21-04-10, 00:57
Što se dogodilo? Imao sam slobodan inačici, to je radio super.

Sada, imam punu verziju.

) nema zastave pokazuju prema gore, ali veza radi pravo
b) bez treće strane galeriju rada
c) padajući izbornik potpuno messed up forum stilu.
d) običaj podnožja dobio messed up, u potpunosti izbrisati sve moje običaj raditi. To je bilo iz deinstalirati slobodno instalirati redovite, redovne ili instaliranje.
e) moj vbseo Sitemap neće raditi ako imam htaccess pravila za vbet.

... čeka odgovor za pitanje, kao prvo, prije nego što sam raditi na ostatak problema.

vBET
21-04-10, 01:39
Pozdrav:)

Vidim da imate neke problema s pun inačici. Molimo Vas da nam pomoći:)

) Jeste li učitao sve datoteke iz vBET paket na poslužitelj? Slike su u drugom mjestu za puni vBET verziju.
b) Molimo, otvorite novu temu za ovo u integraciji dijelu - molimo navedite detalje (što galeriju mod, puni URL postoji)
c) Molim Vas, dajte nam vaš forum URL - mali treba vidjeti što se događa. Imate li standardni izgled?
d) Kao i prethodne. Također - to se događa kada zastave nisu u podnožju? Ako ne onda je prilagodba u predložak za zastave (vbenterprisetranslator_flags) i to će riješiti problem. Imajte na umu da smo vBET zadani predlošci će raditi za vBulletin zadani predlošci - u slučaju prilagođenih predložaka postoji mogućnost da prilagodbu vBET predložak će biti potrebno.
e) Provjerite je li vBET pravila su u odgovarajuće mjesto. Oni moraju biti neposredno prije pravila vbseo.php. Vaš pravilo Sitemap moraju biti prije vBET pravila.

Molimo obavijestite nas o vašem stvarno stanje - rado ćemo Vam pomoći:)

Jesh
21-04-10, 16:39
Pozdrav:)

Vidim da imate neke problema s pun inačici. Molimo Vas da nam pomoći:)

) Jeste li učitao sve datoteke iz vBET paket na poslužitelj? Slike su u drugom mjestu za puni vBET verziju.
b) Molimo, otvorite novu temu za ovo u integraciji dijelu - molimo navedite detalje (što galeriju mod, puni URL postoji)
c) Molim Vas, dajte nam vaš forum URL - mali treba vidjeti što se događa. Imate li standardni izgled?
d) Kao i prethodne. Također - to se događa kada zastave nisu u podnožju? Ako ne onda je prilagodba u predložak za zastave (vbenterprisetranslator_flags) i to će riješiti problem. Imajte na umu da smo vBET zadani predlošci će raditi za vBulletin zadani predlošci - u slučaju prilagođenih predložaka postoji mogućnost da prilagodbu vBET predložak će biti potrebno.
e) Provjerite je li vBET pravila su u odgovarajuće mjesto. Oni moraju biti neposredno prije pravila vbseo.php. Vaš pravilo Sitemap moraju biti prije vBET pravila.

Molimo obavijestite nas o vašem stvarno stanje - rado ćemo Vam pomoći:)

Idemo usredotočiti na galeriji. Moja galerija je:

http://www.coinforums.com/gallery

ako vam link na stranicu:
http://www.coinforums.com/pl/gallery to radi, ali nema prijevoda.

. Htaccess za / galerija:

RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*)-cpage([0-9+]).html$ showphoto.php?photo=$2&cpage=$4 [L,QSA]

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*).html$ showphoto.php?photo=$2 [L,QSA]

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+).html$ showphoto.php?photo=$2 [L,QSA]

RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?cat=$1&page=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?cat=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+)-([0-9]+).html$ index.php?cat=$2&page=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+).html$ index.php?cat=$2 [L,QSA]

RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*)-protype([0-9]+).html$ member.php?uid=$1&protype=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*).html$ member.php?uid=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^board.html$ board.php [L,QSA]

RewriteRule ^b([0-9]+)-(.*).html$ board.php?msg=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?ppuser=$1&page=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?ppuser=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showmembers.php?cat=$1&page=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*).html$ showmembers.php?cat=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/apps/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

vbenterprisetranslate_front_controller.php u galeriji / mapu:

define('VBET_FORUMDIR', 'D:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\htdocs');

Držite Katalozi u admincp:

/gallery/

Hvala, sto lat!

vBET
22-04-10, 14:15
Vi propustiti jedan vrlo važna stvar iz opisa - Znam da je komplicirano, ali to je tako kad neki mod daje vam nema mogućnosti to učiniti lijepo. Dakle, važan dio je da pravila prije nego prednji kontroler (FC) pravilo ne može biti doradu jedan. U vašem slučaju FC pravilu se nikada ne koristi, jer sva pravila prije nego to samo završiti. Htaccess evaluacije. Molimo promjena za sve pravila prije nego FC (ali ne i za FC sebe) zamjenom [L, QSA] na [QSA] - to je opisano u koraku 3.

Molim da nas obavijestite o rezultatima:)

Jesh
22-04-10, 14:39
Vi propustiti jedan vrlo važna stvar iz opisa - Znam da je komplicirano, ali to je tako kad neki mod daje vam nema mogućnosti to učiniti lijepo. Dakle, važan dio je da pravila prije nego prednji kontroler (FC) pravilo ne može biti doradu jedan. U vašem slučaju FC pravilu se nikada ne koristi, jer sva pravila prije nego to samo završiti. Htaccess evaluacije. Molimo promjena za sve pravila prije nego FC (ali ne i za FC sebe) zamjenom [L, QSA] na [QSA] - to je opisano u koraku 3.

Molim da nas obavijestite o rezultatima:)

Isti problem. To je Htaccess u galeriji / mapu.

RewriteEngine On
Options +FollowSymLinks

# **** Gallery ****

RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*)-cpage([0-9+]).html$ showphoto.php?photo=$2&cpage=$4 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*).html$ showphoto.php?photo=$2 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+).html$ showphoto.php?photo=$2 [QSA]

RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?cat=$1&page=$3 [QSA]

RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?cat=$1 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+)-([0-9]+).html$ index.php?cat=$2&page=$3 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+).html$ index.php?cat=$2 [QSA]

RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*)-protype([0-9]+).html$ member.php?uid=$1&protype=$3 [QSA]

RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*).html$ member.php?uid=$1 [QSA]

RewriteRule ^board.html$ board.php [QSA]

RewriteRule ^b([0-9]+)-(.*).html$ board.php?msg=$1 [QSA]

RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?ppuser=$1&page=$3 [QSA]

RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?ppuser=$1 [QSA]

RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showmembers.php?cat=$1&page=$3 [QSA]

RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*).html$ showmembers.php?cat=$1 [QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|

tr|uk|vi|cy|yi)/apps/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [QSA]

:(

vBET
22-04-10, 15:20
Molimo promjena:

na:

I još važnije:
Imate slomljena pravilo za RewriteRule ^ / (AF | sq | ar ... - tu je upisati u sredini vladavine?.

Molimo Vas da nam je to pomoć.

Uređeni:
Također pravilo RewriteRule ^ / (AF? | Sq |. AR ... ne bi trebao biti tamo uopće Prema opisu (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546) morate postaviti prijevod pravila nadređeni imenik, jer forum koristi poddirektorij u URL-u.

Jesh
22-04-10, 17:03
Molimo promjena:

na:

I još važnije:
Imate slomljena pravilo za RewriteRule ^ / (AF | sq | ar ... - tu je upisati u sredini vladavine?.

Molimo Vas da nam je to pomoć.

Uređeni:
Također pravilo RewriteRule ^ / (AF? | Sq |. AR ... ne bi trebao biti tamo uopće Prema opisu (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546) morate postaviti prijevod pravila nadređeni imenik, jer forum koristi poddirektorij u URL-u.

Moj forum koristi prepisivati / forum / u pravilima od vbSEO. Stvarni URL je:
http:///www.coinforums.com/forum.php prepisivati na:

http://www.coinforums.com/forum/

Je li to smatra forum korijen onda? Žao nam je zbog zabune!

Nisam primijetiti slomljena pravilo, bilo. Hvala:)

Jesh
22-04-10, 17:47
Ok, sada se s novim problemom ... mi smo skoro tamo. Sada, sve radi, ali pokazuju nit. kao što su:
http://www.coinforums.com/pl/f34/

. Htaccess u korijen:

RewriteEngine On
Options +FollowSymLinks

# Redirect coinforums.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?uscoininfo\.com
RewriteRule (.*) http://www.coinforums.com/ [R=301,L]
# End Redirect from CoinForums.com

# Redirect to WWW
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^coinforums.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.coinforums.com/$1 [L,R=301]
# End Redirect to WWW

# vbSEO Sitemap
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
# END

# vBET
# RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)

# If these 2 rules below are commented out, forum works translated, but gallery does not.
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

# If 2 rules below are commented out, gallery works translated, but threads won't work. Main forum page http://www.coinforums.com/pl/forum/ translates
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
# vBET End

# vBSEO Beg
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
# vBSEO End

jako žao moj prijatelj, previše Spirytus možda?

Hvala Vam.

vBET
22-04-10, 20:40
Ne žao - ona se pojavljuje Također sam napravio grešku u informacije koje sam ti dao. Mislio sam da je vaš forum je instaliran u / forum katalog - ja to provjeriti sad opet i vidim da je to samo dodao vBSEO - Je li u redu?

Molimo da potvrdite prije nego što sam opet zabrljati. Ja ću vam dati savjete kad ću biti siguran što stojimo na.

vBET
22-04-10, 20:50
U redu sam vidio druge linkove u forum i sada sam siguran da vaš forum nije instaliran u / forum poddirektoriju.

U redu, tako - žao zabludu ovdje dolazi korekcije. Molimo postavite svoj korijen htaccess kako.

RewriteEngine On
Options +FollowSymLinks

# Redirect coinforums.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?uscoininfo\.com
RewriteRule (.*) http://www.coinforums.com/ [R=301,L]
# End Redirect from CoinForums.com

# Redirect to WWW
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^coinforums.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.coinforums.com/$1 [L,R=301]
# End Redirect to WWW

# vbSEO Sitemap
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
# END

# vBET
# RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
# vBET End

# vBSEO Beg
#RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
#RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
#RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
# vBSEO End

Ovaj bi trebao raditi. Također sam pronašao bug u našoj integraciji opis i ispraviti je da sljedeći put se nadam da će ići glatko.

Jesh
22-04-10, 22:33
Yay! Uspjeh. Sve radi sada - Galerija Forum, i tako dalje.

Hvala za pomoć, i veliki proizvod držati se dobro djelo.

Greg

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1