Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Mal lepšie výsledky s free verzii ...
Čo sa stalo? Mal som free verziu, to fungovalo skvele.
Teraz mám plnú verziu.
a) žiadne príznaky objavia, ale odkaz funguje práva
b) žiadna tretia strana galéria pracovné
c) rozbaľovacie menu úplne zpackal štýlu fóra.
d) vlastné zápätie si zpackal, úplne odstránené všetky moje vlastné práce. To bol jeden z odinštalovanie bez inštalácie bežné, alebo inštaláciou bežné.
e) Môj vBSEO Mapa stránok nebude fungovať, ak mám htaccess pravidiel vbet.
... čaká na odpoveď na otázku, prvé, ako som pracovať na zvyšok problémov.
Ahoj:)
Vidím, že máte nejaké problémy s plnú verziu. Prosím, dajte nám pomôže:)
a) ste nahrali všetky súbory z balíčka vBET na váš server? Snímky sú v inom mieste za plnú verziu vBET.
b) Otvorte si nové vlákno na toto v sekcii Integrácia - uveďte podrobnosti (aký mod galéria, plné URL tam)
c) Prosím, dajte nám fórum URL - Wee treba vidieť, čo sa deje. Máte štandardné rozloženie?
d) Rovnako ako predchádzajúce. Ďalej - to sa stane, keď vlajky nie sú v päte? Ak nie, tak z úpravy v šablóne pre vlajky (vbenterprisetranslator_flags), a to bude problém vyriešiť. Vezmite prosím na vedomie, že vBET predvolené šablóny bude pracovať pre predvolené šablóny vBulletin - v prípade vlastnej šablóny je možné, že prispôsobenie šablóny vBET bude nutné.
e) Uistite sa, že vBET pravidlá sú vhodné miesto. Tie musia byť tesne pred pravidlá vbseo.php. Vaše Mapa pravidlo musí byť pred vBET pravidlá.
Prosím, dajte nám vedieť o svojom aktuálnom stave - Radi Vám pomôžeme Vám:)
Ahoj:)
Vidím, že máte nejaké problémy s plnú verziu. Prosím, dajte nám pomôže:)
a) ste nahrali všetky súbory z balíčka vBET na váš server? Snímky sú v inom mieste za plnú verziu vBET.
b) Otvorte si nové vlákno na toto v sekcii Integrácia - uveďte podrobnosti (aký mod galéria, plné URL tam)
c) Prosím, dajte nám fórum URL - Wee treba vidieť, čo sa deje. Máte štandardné rozloženie?
d) Rovnako ako predchádzajúce. Ďalej - to sa stane, keď vlajky nie sú v päte? Ak nie, tak z úpravy v šablóne pre vlajky (vbenterprisetranslator_flags), a to bude problém vyriešiť. Vezmite prosím na vedomie, že vBET predvolené šablóny bude pracovať pre predvolené šablóny vBulletin - v prípade vlastnej šablóny je možné, že prispôsobenie šablóny vBET bude nutné.
e) Uistite sa, že vBET pravidlá sú vhodné miesto. Tie musia byť tesne pred pravidlá vbseo.php. Vaše Mapa pravidlo musí byť pred vBET pravidlá.
Prosím, dajte nám vedieť o svojom aktuálnom stave - Radi Vám pomôžeme Vám:)
Sústreďme sa na galériu. Moja galéria je:
http://www.coinforums.com/gallery
Ak ste odkaz na stránku:
http://www.coinforums.com/pl/gallery to funguje, ale bez prekladu.
. Htaccess pre / galérie:
RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*)-cpage([0-9+]).html$ showphoto.php?photo=$2&cpage=$4 [L,QSA]
RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*).html$ showphoto.php?photo=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+).html$ showphoto.php?photo=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?cat=$1&page=$3 [L,QSA]
RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?cat=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+)-([0-9]+).html$ index.php?cat=$2&page=$3 [L,QSA]
RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+).html$ index.php?cat=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*)-protype([0-9]+).html$ member.php?uid=$1&protype=$3 [L,QSA]
RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*).html$ member.php?uid=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^board.html$ board.php [L,QSA]
RewriteRule ^b([0-9]+)-(.*).html$ board.php?msg=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?ppuser=$1&page=$3 [L,QSA]
RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?ppuser=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showmembers.php?cat=$1&page=$3 [L,QSA]
RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*).html$ showmembers.php?cat=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/apps/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
vbenterprisetranslate_front_controller.php v galérii / zložky:
define('VBET_FORUMDIR', 'D:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\htdocs');
Majte Adresáre v admincp:
/gallery/
Vďaka, Sto lat!
Chýba vám jedna veľmi dôležitá vec z popisu - Viem, že to je zložité, ale to je tak, keď nejaký mod vám žiadnu možnosť, ako to pekne. Takže dôležité je, že pravidlá, ako front controller (FC) pravidlo nemôže byť dokončenie jedného. Vo vašom prípade je pravidlo, FC nikdy použitý, pretože všetky pravidlá pred tým, než len dokončiť. Htaccess hodnotenie. Zmeňte prosím pre všetky pravidlá, ako FC (ale nie pre seba FC) nahradením [L, QSA] a [QSA] - to je popísané v kroku 3.
Pleas, napíšte nám o výsledkoch:)
Chýba vám jedna veľmi dôležitá vec z popisu - Viem, že to je zložité, ale to je tak, keď nejaký mod vám žiadnu možnosť, ako to pekne. Takže dôležité je, že pravidlá, ako front controller (FC) pravidlo nemôže byť dokončenie jedného. Vo vašom prípade je pravidlo, FC nikdy použitý, pretože všetky pravidlá pred tým, než len dokončiť. Htaccess hodnotenie. Zmeňte prosím pre všetky pravidlá, ako FC (ale nie pre seba FC) nahradením [L, QSA] a [QSA] - to je popísané v kroku 3.
Pleas, napíšte nám o výsledkoch:)
Rovnaký problém. To je htaccess v galérii / zložky.:
RewriteEngine On
Options +FollowSymLinks
# **** Gallery ****
RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*)-cpage([0-9+]).html$ showphoto.php?photo=$2&cpage=$4 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*).html$ showphoto.php?photo=$2 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+).html$ showphoto.php?photo=$2 [QSA]
RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?cat=$1&page=$3 [QSA]
RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?cat=$1 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+)-([0-9]+).html$ index.php?cat=$2&page=$3 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+).html$ index.php?cat=$2 [QSA]
RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*)-protype([0-9]+).html$ member.php?uid=$1&protype=$3 [QSA]
RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*).html$ member.php?uid=$1 [QSA]
RewriteRule ^board.html$ board.php [QSA]
RewriteRule ^b([0-9]+)-(.*).html$ board.php?msg=$1 [QSA]
RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?ppuser=$1&page=$3 [QSA]
RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?ppuser=$1 [QSA]
RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showmembers.php?cat=$1&page=$3 [QSA]
RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*).html$ showmembers.php?cat=$1 [QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|
tr|uk|vi|cy|yi)/apps/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [QSA]
RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [QSA]
:(
Zmeňte prosím:
pre:
A ešte dôležitejšie:
Máte rozbité pravidlo pre RewriteRule ^ / (AF | SQ | AR ... - tam je vstup uprostred pravidlá?.
Prosím, povedzte nám to pomohlo.
Úpravy:
Tiež pravidlo RewriteRule ^ / (af |? SQ |. AR ... by tam nemali byť vôbec podľa popisu (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546), je potrebné nastaviť preklad pravidiel v nadradenom adresári, pretože fórum využíva podadresár v URL.
Zmeňte prosím:
pre:
A ešte dôležitejšie:
Máte rozbité pravidlo pre RewriteRule ^ / (AF | SQ | AR ... - tam je vstup uprostred pravidlá?.
Prosím, povedzte nám to pomohlo.
Úpravy:
Tiež pravidlo RewriteRule ^ / (af |? SQ |. AR ... by tam nemali byť vôbec podľa popisu (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546), je potrebné nastaviť preklad pravidiel v nadradenom adresári, pretože fórum využíva podadresár v URL.
My fórum využíva prepísať / forum / v pravidlách od vBSEO. Aktuálne URL je:
http:///www.coinforums.com/forum.php prepísané tak, aby:
http://www.coinforums.com/forum/
Je to považované za forum root potom? Ospravedlňujeme sa za zmätok!
Nevšimla som si, zlomený pravidlom, a to buď. Vďaka:)
Ok, teraz je tu nový problém ... Sme skoro tam. Teraz všetko funguje, ale zobraziť vlákno. ako:
http://www.coinforums.com/pl/f34/
. Htaccess v root:
RewriteEngine On
Options +FollowSymLinks
# Redirect coinforums.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?uscoininfo\.com
RewriteRule (.*) http://www.coinforums.com/ [R=301,L]
# End Redirect from CoinForums.com
# Redirect to WWW
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^coinforums.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.coinforums.com/$1 [L,R=301]
# End Redirect to WWW
# vbSEO Sitemap
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
# END
# vBET
# RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
# If these 2 rules below are commented out, forum works translated, but gallery does not.
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
# If 2 rules below are commented out, gallery works translated, but threads won't work. Main forum page http://www.coinforums.com/pl/forum/ translates
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
# vBET End
# vBSEO Beg
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
# vBSEO End
veľmi ľúto, môj priateľ, moc Spirytus možná?
Ďakujem.
Nie sorry - Zdá sa, tiež som urobil chybu v informácie, ktoré som ti dal. Myslel som, že fórum je nainštalovaná v / forum Directory - Overil som si to teraz znova a vidím, že to je len pridaná vBSEO - je to správne?
Prosíme o potvrdenie, že ako som neporiadok znova. Dám vám tipy, keď budú mať istotu, čo je stojí.
OK som videl ďalšie odkazy na fórum a teraz som si istý, že fórum nie je nainštalovaný v / forum podadresári.
OK, takže - Ospravedlňujeme sa za zavádzajúce Prichádza opravy. Nastavte prosím svoj koreň htaccess na.:
RewriteEngine On
Options +FollowSymLinks
# Redirect coinforums.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?uscoininfo\.com
RewriteRule (.*) http://www.coinforums.com/ [R=301,L]
# End Redirect from CoinForums.com
# Redirect to WWW
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^coinforums.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.coinforums.com/$1 [L,R=301]
# End Redirect to WWW
# vbSEO Sitemap
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
# END
# vBET
# RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
# vBET End
# vBSEO Beg
#RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
#RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
#RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
# vBSEO End
Tento človek by mal fungovať. Tiež som našiel chybu v našom popise integrácie a opraviť ho tak dúfam, že nabudúce pôjde plynulejšie.
Hurá! Úspech. Všetko funguje teraz - galérie, fóra, a tak ďalej.
Ďakujem na pomoc a skvelý Produkt udržať dobrú prácu.
Greg
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):