PDA

View Full Version: pyetje

Jncocontrol
21-05-11, 16:50
Kam lexuar ne forume Muslimanët që kjo mod vërtetë do të lënduar forumet e mia në mënyrë që ata e përshkruan atë?
Unë e di se është më shumë se një viti, dhe ju e keni bërë një djalë qij ton-të punojnë në të që atëherë, dhe pse duhet të ketë fiksuar ato në qoftë se ata nuk ekzistojnë.

vBET
22-05-11, 15:39
Hi. Po ne e dimë se Muslimanët e përshkroi disa pika pse vBET vjetër mund të dëmtojë SEO. Kjo është arsyeja pse ne u kujdes për çdo argument vuri në dukje nga ekipi Muslimanët dhe ne të hequr qafe të çështjes duke përmirësuar vBET.

Ashtu si ju vuri në dukje se ishte diskutimi i vjetër dhe nuk është e vërtetë më. vBET është SEO miqësore. Ne mbështetje të links SEO. Ne mbështesim lidhje përkthimi Unë mendoj se ne duhet të falënderojmë edhe për Muslimanët ekip për të na treguar se si të përmirësohet produktin tonë,.)

Që nga kjo kohë të radhë faqe tonë forma kryesore të rritet 0 deri në 5 dhe ne u trafikut nga tërë bota. Kështu që unë jam përfundimisht i sigurt vBET nuk lënduar forumin tonë;)

Gjithashtu ju lutem vini re se që nga ajo kohë kemi jo vetëm në zonën e përmirësuar vBET SEO, ne të shtoni edhe shumë karakteristika të reja dhe të përmirësuar performancën duke shtuar mbështetjen për dosjen cache të plotë për mysafirët dhe të cache memories:)

Nëse keni ndonjë pyetje më të hollësishme thjesht pyesni, ne me kënaqësi do t'ju ndihmojë:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations