Jncocontrol
21-05-11, 16:50
Es izlasīju par VBSEO forumos, ka šis mod tiešām ievainots manu forumu tādā veidā, ka viņi to raksturoja?
Es zinu, tas ir vairāk nekā gadu, un jums puisis ir darīts fuck,-ton, strādājot pie tā kopš tā laika, un lai gan būtu noteikts, ja tie patiešām pastāv.
Hi. Jā, mēs zinām, ka vBSEO aprakstīts vairākos punktos, kāpēc veci vBET var ievainot SEO. Tieši tāpēc mēs rūpējās par katru argumentu smailu vBSEO komanda, un mēs atbrīvoties no jautājuma, uzlabojot vBET.
Tāpat kā jūs atzīmēts tas bija vecs, diskusiju un tas nav faktiski vairs. vBET ir SEO draudzīgas. Mēs atbalstām SEO saites. Mēs atbalstām saites tulkošanas Es domāju, ka mums pat būtu jāpateicas uz vBSEO komandai par norādot mums, kā uzlabot mūsu produktu;.)
Kopš šī laika page rank no mūsu galvenajiem augt veidlapu 0-5, un mēs saņēmām satiksmi no visas pasaules. Tāpēc es esmu pilnīgi pārliecināts, ka vBET nesāpēja mūsu forumu;)
Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka kopš tā laika mēs ne tikai uzlaboja vBET SEO jomā, mēs arī pievienot daudz jaunas funkcijas un uzlabotu veiktspēju, pievienojot atbalstu pilnībā failu kešatmiņu viesiem un atmiņas cache:)
Ja Jums ir kādi jautājumi, lūdzu, vienkārši pajautājiet, mēs labprāt jums palīdzēs:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):