View Full Version: întrebare
Jncocontrol
21-05-11, 16:50
Am citit pe forumuri VBSEO că acest mod va afecta de fapt, forumuri meu în modul în care l-au descris?
Ştiu că peste un an, Şi tu Guy au făcut-o dracu 'de tona de lucru pe el de atunci, şi deşi ar fi trebuit să le fixe, dacă acestea au existat.
Bună. Da, ştim că vBSEO descrise mai multe puncte de ce vBET vechi ar putea răni SEO. De aceea am avut grijă de fiecare argument amintit de echipa de vBSEO şi vom scăpa de problemă, prin îmbunătăţirea vBET.
Aşa cum aţi notat că a fost discuţie vechi şi nu mai este actual. vBET este SEO friendly. Noi sustinem link-uri SEO. Noi sprijinim link-uri obţinute cred că noi chiar ar trebui să mulţumim echipei pentru a vBSEO ne indică cum să îmbunătăţească produsul nostru;.)
Din moment ce acest timp page rank de principalele noastre cresc formularul 0 la 5 şi ne-am trafic din întreaga lume. Aşa că eu sunt sigur că vBET definitiv nu a ranit pe forum pentru nostru;)
Reţineţi, de asemenea că, întrucât acel moment noi nu numai vBET îmbunătăţit în zona de SEO, vom adăuga, de asemenea, multime de noi caracteristici şi performanţă îmbunătăţite prin adăugarea de suport pentru cache dosar complet pentru oaspeţi şi memorie cache:)
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare, vă rugăm doar întreb, noi va vom ajuta cu placere:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):