PDA

Zobraziť plnú verziu: otázka

Jncocontrol
21-05-11, 16:50
Čítal som na fórach vBSEO, že tento mod bude naozaj bolieť Moje fóra spôsobom, že to opísal?
Viem, že je viac ako rok, a vy chlap urobil kurva-ton práca na ňom od tej doby, a hoci by mal mať pevnú je, ak existovala.

vBET
22-05-11, 15:39
Dobrý deň. Áno, my vieme, že vBSEO opísal niekoľko bodov, prečo sa starý vBET môže ublížiť SEO. To je dôvod, prečo sme sa starať o každý argument uviedol tímom vBSEO a my sa zbaviť problému tým, že zlepší vBET.

Rovnako ako ste si poznamenali, že bola stará diskusia a je to už nie je aktuálna. vBET je SEO priateľský. Podporujeme SEO odkazy. Podporujeme Odkazy preklad myslím, že sme dokonca mal poďakovať tímu za vBSEO ukázal nám, ako zlepšiť náš produkt;).

Od tej doby page rank z našich hlavných rastú forme 0 až 5 a my sme prevádzku z celého sveta. Tak som si konečne istý vBET nebolelo našom fóre;)

Tiež prosím, na vedomie, že od tej doby sme sa nielen zlepšilo vBET v oblasti SEO, sme tiež pridali množstvo nových funkcií a vylepšení výkonu pridaním podpory pre celý súbor cache pre hostí a pamäť cache:)

Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, prosím, spýtajte sa, radi Vám:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1