PDA

View Full Version: pitanje

Jncocontrol
21-05-11, 16:50
Pročitala sam na forumima da je VBSEO ovaj mod će zapravo ozlijediti moje foruma na način da su ga opisao?
Znam da je više od godinu dana, a vi tip je učinio zajeb-tona raditi na njemu od tada, i iako bi trebali imati ih fiksne, ako jesu postoji.

vBET
22-05-11, 15:39
Bok. Da znamo da vBSEO opisano nekoliko točaka zašto stari vBET mogao povrijediti SEO. To je razlog zašto smo se stalo svaki argument istaknuo je vBSEO tim, a mi dobili osloboditi od problema poboljšanjem vBET.

Baš kao što je navedeno da je stara rasprava, a to nije stvarna više. vBET je SEO prijateljski. Mi podršku SEO linkove. Podržavamo linkovi prijevoda mislim da još treba zahvaliti vBSEO tim za nas upućuju kako poboljšati naš proizvod;.)

Budući da je ovaj čin vrijeme stranicu od naših glavnih rastu obrazac 0 do 5, a dobili smo promet iz cijelog svijeta. Tako da sam definitivno siguran vBET nije ozlijeđen naš forum;)

Također imajte na umu da je od tada mi ne samo poboljšati vBET u SEO području, također dodati mnogo novih mogućnosti i poboljšane performanse dodavanjem podrške za punu sliku predmemorije za goste i memoriju:)

Ako imate bilo kakvih pitanja molimo Vas da više samo pitajte, rado ćemo vam pomoći:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations