View Full Version: pitanje
Jncocontrol
21-05-11, 16:50
Pročitala sam na forumima da je VBSEO ovaj mod će zapravo ozlijediti moje foruma na način da su ga opisao?
Znam da je više od godinu dana, a vi tip je učinio zajeb-tona raditi na njemu od tada, i iako bi trebali imati ih fiksne, ako jesu postoji.
Bok. Da znamo da vBSEO opisano nekoliko točaka zašto stari vBET mogao povrijediti SEO. To je razlog zašto smo se stalo svaki argument istaknuo je vBSEO tim, a mi dobili osloboditi od problema poboljšanjem vBET.
Baš kao što je navedeno da je stara rasprava, a to nije stvarna više. vBET je SEO prijateljski. Mi podršku SEO linkove. Podržavamo linkovi prijevoda mislim da još treba zahvaliti vBSEO tim za nas upućuju kako poboljšati naš proizvod;.)
Budući da je ovaj čin vrijeme stranicu od naših glavnih rastu obrazac 0 do 5, a dobili smo promet iz cijelog svijeta. Tako da sam definitivno siguran vBET nije ozlijeđen naš forum;)
Također imajte na umu da je od tada mi ne samo poboljšati vBET u SEO području, također dodati mnogo novih mogućnosti i poboljšane performanse dodavanjem podrške za punu sliku predmemorije za goste i memoriju:)
Ako imate bilo kakvih pitanja molimo Vas da više samo pitajte, rado ćemo vam pomoći:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):