PDA

View Full Version: I pranuar Anëtarët lajmërim janë të papërkthyera

Simon Lloyd
11-05-11, 19:58
Hi, ka një mënyrë e të pasurit lajmërim që janë dërguar për postimet dhe temat e përkthyer në gjuhën marrësit?

Le të thonë se unë pas një fije të re këtu në englsh (si i kanë), ju do të merrni një njoftim (nëse jeni të regjistruar) e thread të reja në englsh edhe pse ju jeni polonisht dhe kanë gjuhën tuaj postimi i vendosur si polish.

Gjymtyrët e mia nuk janë përgjigjur këtyre njoftimeve, sepse ata besojnë se nuk do të jetë në gjendje për t'iu përgjigjur atyre lere kuptojnë njoftimit.

Mund të ju ndihmojë?

Regards,
Simon

vBet version 3.4.0 per vBulletin 3.8.6 PL1

kamilkurczak
12-05-11, 20:09
VBET nuk mbështesin përkthimin e e-mail ende.
është propozuar tashmë në seksionin FR. Unë do të shkojë këtë thread në seksion FR e forumit.

Simon Lloyd
12-05-11, 20:40
Ok thanks, është konfuze gjymtyrët e mia, kështu që mendoj unë do të paguajë coder tim për të shtuar një modifikim që kopjet pas të cilit postid shfaqet në postë dhe ngjitur atë në postë para se të dërguar.

Unë do t'ju bere te ditur se si ai vazhdon:)

kamilkurczak
12-05-11, 20:51
ok nuk ka problem - ne do të shkruaj këtu

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1