PDA

Επιστροφή στο Forum: Αποδεκτές Τα αμετάφραστα μέλη ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Simon Lloyd
11-05-11, 19:58
Γεια σου, είναι ένας τρόπος με ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνονται έξω για τις θέσεις και τα θέματα που μεταφράζεται στη γλώσσα παραλήπτες εκεί;

Αφήνει να πει προσθέτω ένα νέο νήμα εδώ στην englsh (όπως έχω), θα λάβετε μια ειδοποίηση (αν είστε συνδρομητής) του νέου νήμα σε englsh ακόμα κι αν είστε νυχιών και απόσπαση γλώσσα σας που, όπως Πολωνικά.

Τα μέλη μου δεν ανταποκρίνονται σε αυτές τις ανακοινώσεις, επειδή πιστεύουν ότι δεν θα ήταν σε θέση να απαντήσει σε αυτούς πόσο μάλλον να καταλάβει την κοινοποίηση.

Μπορείς να με βοηθήσεις;

Regards,
Simon

vBet έκδοση 3.4.0 για vBulletin 3.8.6 PL1

kamilkurczak
12-05-11, 20:09
VBET δεν υποστηρίζει μετάφραση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακόμα.
είναι ήδη προτείνεται στο τμήμα FR. Θα προχωρήσω σε αυτό το νήμα FR τμήμα του φόρουμ.

Simon Lloyd
12-05-11, 20:40
Ok ευχαριστώ, είναι συγχέοντας τα μέλη μου, οπότε υποθέτω ότι θα καταβάλει coder μου για να προσθέσετε μια τροποποίηση η οποία αντιγράφει την θέση των οποίων η ταυτότητα μηνύματος εμφανίζεται στο μήνυμα και να το επικολλήσετε στο ταχυδρομείο πριν από την αποστολή.

Θα σας ενημερώσουμε πως συνεχίζει:)

kamilkurczak
12-05-11, 20:51
ok δεν υπάρχει πρόβλημα - θα γράψουμε εδώ

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1