PDA

Zobacz pełną wersję: Przyjęty członków powiadomień e-mail są nieprzetłumaczone

Simon Lloyd
11-05-11, 19:58
Witam, czy istnieje sposób posiadania powiadomień e-mail, które są wysyłane do postów i wątków przetłumaczone na język odbiorców?

Powiedzmy, że mogę napisać nowy wątek tutaj w englsh (jak mam), otrzymasz powiadomienie (jeśli jesteś subskrybentem) nowego wątku w englsh nawet jeśli są polski i język wysyłania ustawiony jako polską.

My członkowie nie reagują na te powiadomienia, ponieważ uważają, że nie będzie w stanie odpowiedzieć na nie mówiąc już o zrozumieniu powiadomienia.

Czy możesz pomóc?

Pozdrawiam,
Simon

vBET wersji 3.4.0 do 3.8.6 PL1 vBulletin

kamilkurczak
12-05-11, 20:09
VBET nie obsługuje tłumaczenie wiadomości e-mail jeszcze.
jest już zaproponowane w części FR. Będę poruszać tego wątku w FR części forum.

Simon Lloyd
12-05-11, 20:40
Ok dzięki, to jest mylące członków mojej, więc sądzę, że będzie zapłacić koder, aby dodać modyfikację, która kopiuje post, którego postid się w mailu i wkleić go do wiadomości, przed wysłaniem.

Powiem wam wiedzieć, jak dalej:)

kamilkurczak
12-05-11, 20:51
ok nie ma problemu - będziemy pisać tutaj

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1