PDA

View Full Version: Zgjidhet Google mendon URL të reja për një vend të ndryshëm

norku
23-03-11, 08:27
Hi,

I kam këtë nga Google sot:

URL nuk ndjekur
Kur ne testuar një mostër prej URLs nga Sitemap tuaj, kemi gjetur se disa URL përcjellim në vende të tjera. Ne rekomandojmë që Sitemap tuaj përmbajnë URL këtë pikë në destinacionin e fundit (përcjellëse target) në vend të Redirecting në një tjetër URL

Google dha pas si një shembull:
HTTP Error: 301. http://www.xxx.com/forum/ru/f64/xxxx-804/

Çfarë duhet të bëj?

kamilkurczak
23-03-11, 09:15
kjo ka asgjë të keqe, pse?
Lidhje në sitemap nuk duhet të përkthehet.
Kjo është e mirë - Kjo është se si ajo duhet të punojnë. Pse? Performance.
Në këtë brez moment të 52 herë më shumë lidhje për temat mund të konsumojnë shumë kohë për forume të mëdha. Përkthimi i të gjithë ata që janë në të njëjtën kohë mund të bëhet me të vërtetë, me të vërtetë kohë dhe gjenerojnë shumë pyetje për të bazës së të dhënave.

Dhe kjo është e mirë për google - siç e shihni, ju keni një 301 përcjellëse tek faqja me url përkthyer (HTTP Error: 301).

Google do të preferonte që lidhjet janë përkthyer, por nuk shqetësohet fare.

Integrimi vBET me plugins të tjerë - vBulletin Enterprise Translator (vBET) (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/): më shumë këtu

Ky mesazh nga google është për informacionin tuaj. Ata mendojnë se ju ndoshta keni një lidhje të keqe në sitemap, Ata mendojnë se nuk është e mirë për ju dhe ju nuk e dini asgjë për këtë,
por ju e dini - këtë lidhje janë ridrejtuar (me 301) në formë të mirë dhe kjo është e mirë për google dhe shumë të mirë për faqen tuaj (punën).

vBET nuk mbështesin përkthimin e url në sitemap.

Gjithashtu, ju nuk mund të integrohen vBET me sitemap - Ju do të keni në lidhje Sitemaps vetëm titujt origjinale. Google links zvarritje përkthyer veten (por ajo do të marrë më) dhe ju do të keni përkthyer URL

norku
23-03-11, 09:47
Hi,

Unë nuk jam ankuar:) Post ime ka më shumë të bëjë me mungesën time të njohurive se çdo gjë tjetër. Forum ime funksionon përkryer (në sajë të ju) dhe nëse, si thua ti, mesazhi nga Google është për të dhënat e mia dallim nga të qënit një paralajmërim, atëherë kjo është e ftohtë.

kamilkurczak
23-03-11, 10:32
në qoftë se ju do të keni më shumë pyetje. Unë do t'ju ndihmojë:)

norku
23-03-11, 13:00
Thanks Kamil:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1