PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Google si myslí, že nové adresy URL, jsou na jiném místě,

norku
23-03-11, 08:27
Dobrý den,

Dostal jsem to od Google dnes:

URL nesledoval
Při testování vzorku adres URL z vašich stránek, jsme zjistili, že některé adresy URL přesměrování na jiné místo. Doporučujeme, aby si Sitemap obsahující adresy URL, které odkazují na The Final Destination (cíl přesměrování) namísto přesměrování na jinou URL

Google poskytl následující jako příklad:
HTTP Error: 301. http://www.xxx.com/forum/ru/f64/xxxx-804/

Co musím udělat?

kamilkurczak
23-03-11, 09:15
To není nic špatného, proč?
Odkazy ve Mapa by neměla být přeložen.
To je dobré - tak by to mělo fungovat. Proč? Výkon.
V tuto chvíli generace 52 krát více odkazy na vlákna může spotřebovat hodně času na velkých fórech. Překlad všech těch ve stejném čase mohlo se to opravdu, ale opravdu časově náročné a vytvořit spoustu dotazů do databáze.

A to je dobré pro Google - Jak vidíte, jste přesměrování 301 na stránku s přeloženými URL (HTTP Error: 301).

Google by přednost tomu, aby odkazy byly přeloženy, ale to nevadí vůbec.

Více zde: vBET integrace s dalšími moduly - Erotika Enterprise Translator (vBET) (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/)

Tato zpráva od Google pro vaši informaci. Myslí si, že máte pravděpodobně špatný odkazy v souboru Sitemap, myslí si, že není dobré pro vás a vy nevíte nic o tom,
ale víš - to odkazy jsou přesměrovány (s 301), aby dobré formě, a to je dobré pro Google a velmi dobrá pro vaše stránky (výkon).

vBET nepodporují překlad adresy URL v souboru Sitemap.

Také není možné integrovat s vBET Mapa stránek - budete mít v odkazech Sitemap pouze originální vláken. Google procházet odkazy neodrazila (ale to bude trvat déle), a budete mít přeložené URL

norku
23-03-11, 09:47
Dobrý den,

Já si nestěžuju:) Můj příspěvek má více co do činění s mou neznalostí, než cokoliv jiného. My forum funguje perfektně (díky vám), a pokud, jak říkáte, zprávu od společnosti Google je moje informace jak protichůdný k bytí varování, pak je to v pohodě.

kamilkurczak
23-03-11, 10:32
Pokud budete mít další otázky. Pomohu vám:)

norku
23-03-11, 13:00
Díky Kamil:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1