PDA

View Full Version: Rešeno Big nered!

Taurus
12-08-10, 12:37
Imam veliko zmešnjavo na moj forum po poskusu nadgradnje na 3.3.6

Po nalaganju datoteke na moj server imam to na vrhu moji spletni strani:

Warning: Missing argument 2 za vbet_parse_templates (), imenovana v [pot] / global.php (607): eval () 'd kode on line 1708 in je opredeljena v [pot] / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 432

Najslabše je, ne morem niti dostopa do mojega Admin nadzorno ploščo. Sem dobil to pri poskusu, da se prijavite na:

Warning: Missing argument 2 za vbet_parse_templates (), imenovana v [pot] / global.php (607): eval () 'd kode on line 1708 in je opredeljena v [pot] / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 432

Rabim pomoč hitro prosim ******

Taurus
12-08-10, 12:46
Moral sem ponovno naložiti vse datoteke, 3.3.4, da se znebite vseh napak. Prosimo, svetuje!

kamilkurczak
12-08-10, 13:01
ok, tako da:

Če niste uvoz izdelkov datoteke še, vas prosimo, da to:
1. onemogočiti vse plugin sistem na svetovni ravni z:
admincp-> vBullletin Options-> Plugin / Hook sistem in je NO
2. pojdite na admincp-> Plugins & izdelki-> Upravljanje Izdelki in onemogočiti vBET
3. omogočajo vašo plugins znova (tako kot v prvi točki - nastavite DA)
4. uvoz izdelkov datoteke
5. omogočajo vBET jih upravljajo izdelkov.
Dodali smo obvestilo o uvozu izdelkov datoteke na tem delovnem mestu: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/928-vbet-4-2-3-3-3-6-released.html

žal za te težave.

Taurus
12-08-10, 13:06
Po nalaganju datoteke na moj server ne morem dostopati do mojih AKP. Torej, kako lahko tudi storiti vse, da?

kamilkurczak
12-08-10, 13:34
ahh žal za to.

onemogočiti plugins z config.php:

1.open config.php
2. paste po <php to kodo?:

define('DISABLE_HOOKS', true);

Zdaj so onemogočene vse plugins

do enablet samo komentar to vrstico, kot so:

#define('DISABLE_HOOKS', true);

Taurus
12-08-10, 13:44
Ja, vem, kako to storiti. Zdaj sem videl, da je v vas Napoved nit, ki ste rekli, da najprej naložite izdelek in nato datotek na strežnik. Sem, da je zdaj, in se zdi, da je vse dobro zdaj.

Vendar, bi bilo res potem tudi ta navodila, v vašem naložili, ne vsakdo prebere napovedi, in morda, tako kot mi, samo prenesite in namestite normalno.

kamilkurczak
12-08-10, 14:24
hvala za potrditev.
Zdaj je to v insctruction.
žal za težave

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1