Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum: Solved Μεγάλο χάλι!

Taurus
12-08-10, 12:37
Έχω ένα τεράστιο χάος στο φόρουμ μου μετά από την προσπάθεια για την αναβάθμιση σε 3.3.6

Αφού ανεβάσετε τα αρχεία σε server μου έχω αυτό στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας:

Προειδοποίηση: Λείπει το επιχείρημα 2 για vbet_parse_templates (), που ονομάζεται στο [διαδρομή] / global.php (607): eval () 'd code on line 1708 και ορίζεται στο [διαδρομή] / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 432

Χειρότερο είναι πως δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση ακόμη και Διαχειριστής Πίνακας Ελέγχου μου. Παίρνω αυτό κατά την προσπάθεια να συνδεθείτε:

Προειδοποίηση: Λείπει το επιχείρημα 2 για vbet_parse_templates (), που ονομάζεται στο [διαδρομή] / global.php (607): eval () 'd code on line 1708 και ορίζεται στο [διαδρομή] / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 432

Χρειάζομαι βοήθεια γρήγορα παρακαλώ ******

Taurus
12-08-10, 12:46
Έπρεπε να ξανά-ανεβάσετε όλα τα αρχεία 3.3.4 για να απαλλαγούμε από όλα τα λάθη. Παρακαλείστε να ενημερώσετε!

kamilkurczak
12-08-10, 13:01
ok, έτσι ώστε:

Εάν δεν έχετε την εισαγωγή αρχείων προϊόν ακόμα, παρακαλώ να το κάνετε αυτό:
1. απενεργοποίηση όλων των σύστημά σας plugin σε παγκόσμιο επίπεδο από:
admincp-> vBullletin Επιλογές-> Plugin / Σύστημα Hook και που ΟΧΙ
2. Πηγαίνετε στο admincp-> Plugins & Products-> Διαχείριση Προϊόντων και απενεργοποίηση vBET
3. ενεργοποιήσετε τα πρόσθετα σας και πάλι (όπως και στο πρώτο σημείο - που ΝΑΙ)
4. εισαγωγή αρχείων προϊόν
5. επιτρέψει vBET από τη διαχείριση των προϊόντων.
Έχουμε προσθέσει μια σημείωση για το αρχείο των προϊόντων κατά την εισαγωγή σε αυτό το post: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/928-vbet-4-2-3-3-3-6-released.html

συγγνώμη για αυτό το πρόβλημα.

Taurus
12-08-10, 13:06
Αφού ανεβάσετε τα αρχεία στον server μου δεν μπορώ να την πρόσβαση των χωρών ΑΚΕ μου. Λοιπόν, πώς μπορώ να κάνω ακόμη και όλα αυτά;

kamilkurczak
12-08-10, 13:34
Ααα συγνώμη για αυτό.

για την απενεργοποίηση plugins από config.php:

1.open config.php
2. πάστα μετά <php αυτόν τον κώδικα;:

define('DISABLE_HOOKS', true);

Τώρα είναι απενεργοποιημένα όλα τα plugins

να enablet σχόλιο ακριβώς αυτή τη γραμμή, όπως:

#define('DISABLE_HOOKS', true);

Taurus
12-08-10, 13:44
Ναι, ξέρω πώς να το κάνουμε αυτό. Είδα τώρα ότι σε σας το νήμα Ανακοίνωση που λέτε να ανεβάσετε πρώτα το προϊόν και στη συνέχεια τα αρχεία στο διακομιστή. Το έκανα τώρα, και φαίνεται να είναι όλα καλά τώρα.

Ωστόσο, θα πρέπει πραγματικά, στη συνέχεια, περιλαμβάνει οδηγίες σε αυτό το κατεβάσετε σας για όχι ο καθένας διαβάζει τις ανακοινώσεις, και θα μπορούσε, όπως εγώ, μόλις κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε κανονικά.

kamilkurczak
12-08-10, 14:24
ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.
Τώρα αυτό είναι στο insctruction.
Συγγνώμη για την ταλαιπωρία

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1