PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Didelis netvarka!

Taurus
12-08-10, 12:37
Turiu didelę netvarką mano forumas po bandant atnaujinti į 3.3.6

Po įkelti failus į savo serverį, aš turiu tai mano pagrindiniame puslapyje viršuje:

Perspėjimas: Nėra už vbet_parse_templates 2 argumentas (), vadinamas [kelias] / global.php (607): eval () 'd linija kodą 1708 ir apibrėžta [kelias] / / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on-line 432

Blogiausia tai, aš negaliu net prisijungti prie savo Valdymo skydas administratorius. Gaunu tai bandant prisijungti:

Perspėjimas: Nėra už vbet_parse_templates 2 argumentas (), vadinamas [kelias] / global.php (607): eval () 'd linija kodą 1708 ir apibrėžta [kelias] / / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on-line 432

Man reikia padėti greitai prašome ******

Taurus
12-08-10, 12:46
Turėjau naujo įkelti 3.3.4 failus atsikratyti visų klaidų. Prašome patarti!

kamilkurczak
12-08-10, 13:01
Gerai, kad:

Jei neimportavo produkto failo dar, prašome tai padaryti:
1. išjungti jūsų visų įskiepiai sistema pasaulyje:
admincp-> vBullletin Parinktys-> Plugins / Kablys sistemą ir nustatyti NO
2. admincp-> Plugins & Produktai> Tvarkyti Produktai ir išjungti vBET
3. įjungti įskiepiai vėl (kaip ir pirmas punktas - nustatyti TAIP)
4. importuotą produktą failą
5. kad vBET valdyti produktų.
Mes pridėjome apie importuotą produktą failą į šį pranešimą: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/928-vbet-4-2-3-3-3-6-released.html

Atsiprašome už šią bėdą.

Taurus
12-08-10, 13:06
Įkelti failus į savo serverį, aš negaliu prieiti prie mano AKR. Taigi, kaip galiu net padaryti viską, kad?

kamilkurczak
12-08-10, 13:34
ahh atsiprašau už tai.

išjungti įskiepius config.php:

1.open config.php
2. pasta po <php kodą?:

define('DISABLE_HOOKS', true);

dabar visi priedai yra išjungti

enablet tik komentuoti šią eilutę, pavyzdžiui:

#define('DISABLE_HOOKS', true);

Taurus
12-08-10, 13:44
Taip, aš žinau, kaip tai padaryti. Pamačiau dabar, kad jūs Skelbimo tema, kad tu sakai pirmiausia įkelti produkto ir tada failus į serverį. Aš padariau, kad dabar, ir atrodo, kad dabar visi geri.

Tačiau, jūs tikrai tada tai jūsų atsisiųsti instrukcijas, ne visi skaito kainų skelbimo, ir, kaip man, gali tiesiog atsisiųsti ir įdiegti paprastai.

kamilkurczak
12-08-10, 14:24
Ačiū už patvirtinimą.
dabar tai insctruction.
Atsiprašome už problemų

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1