View Full Version: vBET v nasprotju z vBOptimise pro 2.0.1
Hi
Imam vBOptimise Pro 2.0.1 (http://www.dragonbyte-tech.com/vbecommerce.php?do=purchase&act=product&id=1) nameščen
To je pomembno za izdelek moj forum.
To workes popoln, vendar prevedenih strani ne dobijo prikazana v celoti, ali bi do napake ali se obnašajo čudno.
Konflikt je v polno stran caching za goste iz vBOptimise.
Vendar pa je to ena od velikih prednosti uvedejo v nove različice hitrosti pageload za goste do 500%.
Ali lahko prosim rešiti rešitev z Decepter (Programer) (http://www.dragonbyte-tech.com/members/7-Deceptor) v najkrajšem možnem času.
Trenutno vBET ni uporaben s strani caching aktivni!
StarBuG
ps: se bo delovno mesto v okviru foruma preveč
Decepter že dobili od nas vse informacije, ki se je že vprašal. Bomo sodelovali z njim za odpravo tega konflikta:) sem premakniti na oddelku povezovanja, saj najverjetneje bo to zahtevalo popravke na svoj proizvod strani.
Še vedno, če smo dobili namige iz Decepter o morebitnih dopolnitvah na naši strani tistih, ki bodo izvedeni za zagotovitev kabini izdelek sodeluje fino:)
To bi bilo super, če oba mods delala skupaj - potem ko je stran prevedena cached bi to breme še hitreje kot prej!
Hvala človek.
Vedel sem, da lahko računa na vas fantje:)
Michal, upam, da vam lahko ponudimo rešitev prej kot kasneje.
Kako hitro misliš, da bo trajalo?
Ne sprašuj - vprašanje je na strani vBOptimise. Mi dajejo odgovore na vprašanja, vse Decepter je tako hitro, kot bomo našli tiste, na naših email.
Problem je bil rešen z Deceptor.
Popravek je zdaj vključena v različico 2.0.1. Preprosto redownload in namestiti:)
StarBug, ali lahko potrdite bug sem objavil tukaj v vb4? Izgleda, da ima nekaj opraviti s piškotek, ki vBET nizov. (Bi bilo povezano z vBET za vb4)
DragonByte Tech Forum
Pravzaprav, smo ugotovili, da zgoraj ne bi zgodilo z vb4 saj URL ni prevedena.
Zdi se, da se to dogaja zato, ker cache se nalaga pred vBET preusmeri na URL privzetega jezika.
Michal, kjer je koda, da se preusmeri na privzeti jezik, ko prihajajo iz prevedeno stran? Izvršitve, da je treba spremeniti, tako da je pred vbOptimise predpomnilnika.
Pravzaprav, smo ugotovili, da zgoraj ne bi zgodilo z vb4 saj URL ni prevedena.
Zdi se, da se to dogaja zato, ker cache se nalaga pred vBET preusmeri na URL privzetega jezika.
Michal, kjer je koda, da se preusmeri na privzeti jezik, ko prihajajo iz prevedeno stran? Izvršitve, da je treba spremeniti, tako da je pred vbOptimise predpomnilnika.
Plrase, upoštevajte, da so v URL-VBR prevedeno - za prijazne URL-vB in vBSEO URL.
Tehnične podrobnosti o preusmeritvi - glej PM.
Samo kupili vBET in branding pristojbino, prosim povej mi to ni še vprašanje Mates ...
Hvala,
Lastnik vBOprimise Pro je bil stik z nami dolgo časa nazaj namigov o tem, kako rešiti vprašanje (vprašanje je na njihovi strani). Smo imeli vprašanja iz teme za dolgo časa, zato smo Denimo, da smo rešili to. Še vedno mi ne uporabljate ta mod na naših forumih, zato se prepričajte, se posvetujte z vBOprimise Pro osebja o tem, ali morda bo nekaj naših uporabnikov ga potrdite.
Tečem "vB Optimizirajte Pro 2.3.0", in niso doživeli kakršne koli napake sam.
Hvala Mate,
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):