מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: קונפליקטים vBET עם vBOptimise הפרו 2.0.1

StarBuG
23-04-10, 14:47
היי

יש לי vBOptimise Pro 2.0.1 (http://www.dragonbyte-tech.com/vbecommerce.php?do=purchase&act=product&id=1) מותקן

זהו מוצר חיוני בפורום שלי.
זה הדפים workes מושלם אבל מתורגם לא מקבלים מוצגת במלואה או להעלות שגיאות או להתנהג באופן מוזר.

הסכסוך טמון עמוד שלם במטמון לאורחים מן vBOptimise.
עם זאת זהו אחד היתרונות הגדולים שהוכנסו pageload את הגירסה החדשה במהירות מופרזת עבור האורחים עד 500%.

אתה יכול בבקשה לברר פתרון עם Decepter (מתכנת) (http://www.dragonbyte-tech.com/members/7-Deceptor) בהקדם האפשרי.

נכון לעכשיו vBET אינו שמיש עם דף במטמון פעיל!

StarBuG

ps: נפרסם את זה בפורום שלהם מדי

vBET
23-04-10, 18:38
Decepter כבר לקבל מאיתנו את כל המידע שהוא כבר לשאול. אנו נשתף פעולה איתו כדי לחסל את הסכסוך הזה:) אני מעביר אותו סעיף אינטגרציה, שכן ככל הנראה זה יחייב תיקונים בצד המוצר שלו.

ובכל זאת, אם אנחנו מקבלים רמזים מכל Decepter אודות עדכונים אפשריים בצד שלנו אלה ייושמו כדי להבטיח מוצר בתא משתפת פעולה בסדר:)

tavenger5
24-04-10, 05:20
זה יהיה מדהים אם שתי אופנות אלה עבדו יחד - אחרי דף מתורגם מועבר למטמון יהיה לטעון אפילו מהר יותר מאשר קודם!

StarBuG
24-04-10, 11:38
תודה אדם.

ידעתי שאני יכול לסמוך עליך החבר 'ה:)

Smiggy
24-04-10, 21:30
מיכל, אני מקווה שאתה יכול להציע פתרון מוקדם מאשר מאוחר.

כמה זמן אתה חושב שזה ייקח?

vBET
25-04-10, 00:10
אל תשאלו אותי - הבעיה היא בצד vBOptimise. אנחנו נותנים את כל התשובות לשאלות של Decepter מהר ככל שאנחנו מוצאים אותם על הדוא"ל שלנו.

StarBuG
25-04-10, 15:36
הבעיה נפתרה על ידי Deceptor.
התיקון כלול עכשיו לתוך גירסה 2.0.1. Redownload פשוט ולהתקין:)

tavenger5
26-04-10, 15:23
StarBug, אתה יכול לאשר את באג שלחתי כאן vb4? זה נראה כאילו יש לו משהו לעשות עם עוגיה המציבה vBET. (יכול להיות קשור vBET עבור vb4)

DragonByte טק פורומים

tavenger5
26-04-10, 17:09
למעשה, הבנו כי מעל לא יקרה עם vb4 מאז URL לא מתורגמים.

זה נראה כאילו זה קורה כי המטמון הוא טוען לפני vbet הפניות לכתובת שפת ברירת המחדל.

מיכל, איפה את הקוד המפנה שפת ברירת המחדל כאשר מגיעים לדף לתרגם? סדר ביצוע צריך להיות שונה ולכן הוא לפני המטמון vbOptimise.

vBET
26-04-10, 23:19
למעשה, הבנו כי מעל לא יקרה עם vb4 מאז URL לא מתורגמים.

זה נראה כאילו זה קורה כי המטמון הוא טוען לפני vbet הפניות לכתובת שפת ברירת המחדל.

מיכל, איפה את הקוד המפנה שפת ברירת המחדל כאשר מגיעים לדף לתרגם? סדר ביצוע צריך להיות שונה ולכן הוא לפני המטמון vbOptimise.

Plrase לציין כי תחת כתובות VBR מתורגמים - עבור כתובות vB ידידותי כתובות vBSEO.

פרטים טכניים על הפניית - ראה PM.

linuxtuts
17-06-10, 20:48
רכשו רק בתשלום vBet ומיתוג, בבקשה תגידי לי זה לא עדיין מייטס בעיה ...

תודה,

vBET
18-06-10, 10:18
בעלים של vBOprimise Pro היה קשר איתנו לפני זמן רב רמזים על איך לפתור את הבעיה (הבעיה בצד שלהם). לא היו לנו שאלות הנושא זמן רב, אז נניח שזה היה נפתר. ובכל זאת אנחנו לא באמצעות mod בפורומים שלנו, כדי להיות בטוח בבקשה לשאול vBOprimise צוות Pro על זה, או אולי חלק מהמשתמשים שלנו יאשר אותה.

linuxtuts
18-06-10, 14:12
אני רץ "vB ייעל Pro 2.3.0", ולא ראיתי שום שגיאות עצמי.

תודה Mate,

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations