PDA

View Full Version: vBET sukoba s vBOptimise Pro 2.0.1

StarBuG
23-04-10, 14:47
Bok

Imam vBOptimise Pro 2.0.1 (http://www.dragonbyte-tech.com/vbecommerce.php?do=purchase&act=product&id=1) instaliran

To je bitno proizvoda za moj forum.
To workes savršena, ali prevedeno stranica ne bi pokazali u potpunosti ili dovesti do pogreške ili se ponašaju čudno.

Sukoba leži u punom stranici caching za goste iz vBOptimise.
Međutim, ovo je jedan od velikih prednosti uvodi u novu verziju prebrze vožnje pageload za goste i do 500%.

Možete li molimo vas da sredite rješenje s Decepter (programer) (http://www.dragonbyte-tech.com/members/7-Deceptor) u najkraćem mogućem roku.

Trenutno vBET nije iskoristiv sa stranica caching aktivni!

StarBuG

PS: će ga postavljati u forum previše

vBET
23-04-10, 18:38
Decepter već se od nas sve informacije koje je već pitati. Mi ćemo surađivati s njim kako bi se uklonili ovaj sukob:) Ja ga premjestiti na integraciji dijelu, jer najvjerojatnije će to zahtijevati ispravke na njegov proizvod strani.

Ipak, ako smo dobili savjete od Decepter o mogućim promjenama na našoj strani one će se provoditi kako bi se osiguralo štand proizvoda surađuje fino:)

tavenger5
24-04-10, 05:20
To bi bilo odlično ako se obje ove modove radili zajedno - nakon prevedeno stranica je spremljeno da bi opterećenje čak i brže nego prije!

StarBuG
24-04-10, 11:38
Hvala čovjek.

Znao sam da sam mogao računati na vas dečki:)

Smiggy
24-04-10, 21:30
Michal, nadam se da mogu ponuditi rješenje prije nego kasnije.

Kako brzo mislite da će trajati?

vBET
25-04-10, 00:10
Nemojte me pitati - pitanje je na vBOptimise strani. Mi smo davanje odgovora na sva pitanja Decepter jednako brzo kao što smo pronašli su na našim e-mail.

StarBuG
25-04-10, 15:36
Problem je riješen od strane Deceptor.
Popraviti sada je uključena u inačicu 2.0.1. Jednostavno redownload i instalirati:)

tavenger5
26-04-10, 15:23
StarBug, možete potvrditi bug sam objavio ovdje u vb4? To izgleda kao da ima nešto za napraviti sa cookie koji vBET seta. (Može biti povezana s vBET za vb4)

DragonByte Tech Forum

tavenger5
26-04-10, 17:09
Zapravo, mi smo shvatili da je iznad neće dogoditi s vb4 od URL-a nisu prevedeni.

Izgleda da se to događa, jer cache se učitava prije vbet preusmjerava na URL zadani jezik.

Michal, gdje je kod koji preusmjerava na zadani jezik kada dolaze iz prevedeno stranica? Izvršavanja kako treba izmijeniti tako da je prije vbOptimise cache.

vBET
26-04-10, 23:19
Zapravo, mi smo shvatili da je iznad neće dogoditi s vb4 od URL-a nisu prevedeni.

Izgleda da se to događa, jer cache se učitava prije vbet preusmjerava na URL zadani jezik.

Michal, gdje je kod koji preusmjerava na zadani jezik kada dolaze iz prevedeno stranica? Izvršavanja kako treba izmijeniti tako da je prije vbOptimise cache.

Plrase na umu da su pod VBR URL prevedeno - za BB prijateljske URL-ove i vBSEO URL-ova.

Tehničke pojedinosti o preusmjeravanju - vidi sati.

linuxtuts
17-06-10, 20:48
Samo kupili vBet i marke naknada, molim recite mene to nije uvijek problem Mates ...

Hvala,

vBET
18-06-10, 10:18
Vlasnik vBOprimise Pro je kontaktiranja s nama davno o tome savjeti kako riješiti problem (pitanje je na njihovoj strani). Nismo imali pitanja iz teme za dugo vremena, pa pretpostavljamo da je riješeno. Ipak mi ne koristite ovaj mod na našim forumima, tako da bi bili sigurni molimo Vas da vBOprimise Pro osoblje o tome, ili možda neke od naših korisnika će to potvrditi.

linuxtuts
18-06-10, 14:12
Ja sam trčanje "VB Optimizirajte Pro 2.3.0", a nisu vidjeli bilo kakve greške sebe.

Zahvaljujući Mate,

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1