PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Problémy s vBet (vBadvanced / prázdne stránky)

contemptx
20-04-10, 15:50
Ok,

Im nejaké vážne problémy s inštaláciou tohto modu.

Nie som nováčik, pokiaľ ide o inštaláciu a mody som napísal vlastné mody, ale to má zlomené niečo.

Postupoval som presne podľa návodu znova a prečítajte si FAQ, ale nedokážem zistiť, prečo môj web už funguje správne.

Nainstaloval som mod na cardshare.tv

Mám vBadvanced setup v koreňovom
. Htaccess v / root presmerovanie z iných www na www

Mám vBulletin inštalujú do / forum

Im tiež beží vBSEO & mapa stránok

Aj editovať súbory a. Htaccess ako bolo požadované, miesto potom semmed k práci,

Avšak som išiel na prezeranie téme a jednoducho som sa prázdna stránka.

Tiež som čítala len tak WWW a mám prázdnu stránku.
Potom som sa dal do. Htaccess upravil do adresára / root. Htaccess

táto pevná prázdnu stránku, ale keď kliknete Preložiť to fungovalo ale dodal, forum do URL, aj keď to nebolo nič rozbiť to len zdá trochu divné?

Potom som umožnil vlajky na tomto fóre, tieto pekné na / forum, ale musela som skopírovať do priečinka Obrázky na môj / root a zmeniť nastavenie a ručne pridať vlastné premenná tohto zobraziť na stránke vbadvanced.

Takže ako vidíte chatu s niekoľkými problémami.
Skúšal som aj vypnúť plugin dostať mieste pracuje správne, ale jeho stále rovnaká, takže sa budem musieť vrátiť späť a moje úpravy.

Naozaj dúfam, že niekto môže vrhnúť trochu svetla na moje otázky, ako som počul veľa dobrých vecí, o tom mod a chcete naozaj si užívať.

contemptx
20-04-10, 16:55
OK,

Po viac šťourat sa mi podarilo sa dostať na prednej strane (vbadvanced) preklade, takže väčšina problémov sú pevné nite prekladu.

Avšak jediné, čo aj keď sa stále hlavným problémom.

Predvolený jazyk funguje, ako má

Ale

Ak kliknete preložiť na domovskej stránke a potom kliknite na fóra, budete presmerovaný na domovskú stránku.

Ak ste na fóre index a kliknite na tlačidlo Preložiť, budete presmerovaný na domovskú stránku.

Ak ste na Obsah fóra a goto vlákna a kliknite na tlačidlo Preložiť, budete presmerovaný na domovskú stránku.

Ale ak kliknete na vlákno z domovskej stránky (vbadvanced), to bude prekladať.

To musí byť problém s / root. Htaccess nastavenia, ale snažil som sa ich editáciu, ale potom som si prázdne homepage.

contemptx
20-04-10, 17:38
To je môj. Htaccess umiestnený v / forum

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)

#RewriteBase /forum/

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.cardshare\.tv
RewriteRule (.*) http://www.cardshare.tv/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

contemptx
20-04-10, 18:02
Zabudol som sa zmieniť im pomocou nasledujúcich verziách:

vBet: 3.3.2 (kúpil dnes)
vBulletin: 3.8.0
vBSEO: 3.3.0

contemptx
20-04-10, 18:12
Woo Hoo! - Opravil.

To prišlo až vBet nastavenia.

Odstránené: Forum adresára: / forum
Set: Forum hlavné oblasti: cardsharing zdieľanie kariet Forum servery CCcam Newcamd Gbox Dreambox (http://www.cardshare.tv)

Teraz sa zdá byť všetko beží bez problémov, budem sledovať moje Sitemap a zistiť, ako veci idú.

contemptx
20-04-10, 22:16
Update:

Mapa sa rozrástla o viac než 1.5million URL, dáme vám vedieť, ako to raz dostane na Sitemap jeho predložených ďalšie.

Práve som si všimol, že užívateľ vysielanie, čo sa zdá byť trochu zvláštne?

Haló! - Cardsharing zdieľanie kariet Forum servery CCcam Newcamd Gbox Dreambox (http://www.cardshare.tv/forum/general-discussion/39669-hello-hello.html)

on je vysielanie anglicky alebo to tak aspoň vyzerá, ale jeho ukazovať ho bez zverejnenia anglicky a ukazuje, že prevedenie do anglicky?

hotslot
20-04-10, 23:02
Ty vole ja dúfam, že si to vymyslel .. Sa pracovníci nereagujú tu?

vBET
21-04-10, 02:07
Ty vole ja dúfam, že si to vymyslel .. Sa pracovníci nereagujú tu?

Vezmite prosím na vedomie, že náš produkt je používaný klientov z celého sveta. Môžeme mať veľké časové rozdiely. Ak chcete, odpoveď na svoju otázku Stačí otvoriť akékoľvek vlákno, ktoré chcete na tomto fóre. Vďaka:)

vBET
21-04-10, 02:15
Woo Hoo! - Opravil.

To prišlo až vBet nastavenia.

Odstránené: Forum adresára: / forum
Set: Forum hlavné oblasti: cardsharing zdieľanie kariet Forum servery CCcam Newcamd Gbox Dreambox (http://www.cardshare.tv)

Teraz sa zdá byť všetko beží bez problémov, budem sledovať moje Sitemap a zistiť, ako veci idú.

Som rád, že ste s ním zaobchádzal. Vidím, že naše pravidlá pre vBET sa mýlia. Náš návod hovorí, že ak vaša fórum využíva podadresár v URL potom musíte zmeniť prvé 2 pravidlá. Sa vám podarilo prácu to tým, že mení ďalšie konfigurácie sa neodporúča, ale stále funkčné - ak zistíte, že je všetko v poriadku - jednoducho ho nechajte ako to je. Ak nie, tak nás prosím kontaktujte a my vám pomôže s konfiguráciou:)

vBET
21-04-10, 02:21
Práve som si všimol, že užívateľ vysielanie, čo sa zdá byť trochu zvláštne?

Haló! - Cardsharing zdieľanie kariet Forum servery CCcam Newcamd Gbox Dreambox (http://www.cardshare.tv/forum/general-discussion/39669-hello-hello.html)

on je vysielanie anglicky alebo to tak aspoň vyzerá, ale jeho ukazovať ho bez zverejnenia anglicky a ukazuje, že prevedenie do anglicky?

Áno - je lang BBCode používa zle - stačí upraviť príspevok a odstráňte lang BBCode. S najväčšou pravdepodobnosťou to happed preto, že užívateľ zle nastavený predvolený jazyk v jeho užívateľskej CP.

Vezmite prosím na vedomie, že vBET majú niekoľko možností, ako označiť správu jazyk:
- Ručne pridaním lang BBCode
- Automaticky podľa nastavenia užívateľských Predvolený jazyk v užívateľskej CP
- Automaticky podľa automatickú detekciu jazyka (je nutné zapnúť v možnostiach Google časti)

On sa fóra využívame posledný, pretože bráni proti nastavenia užívateľského zle. V tejto stratégii zakaždým, keď príde nová správa Google a je položená na to jazyk a vBET automaticky označí správu jazyka (v prípade Google je naozaj - i konfigurovateľné).

contemptx
21-04-10, 12:35
Úvodná stránka Tlmočník = OK
cardshare.tv / TL /

Avšak / forum ukáže ako toto:
cardshare.tv / TL / forum /

Ja by som radšej Zobraziť ako:
cardshare.tv / forum / TL /

Ale ja som cant Zdá sa, že vymyslieť, ako to urobiť bez porušenia niečo.

Tiež pri zobrazení príspevku je odstránené / forum / úplne.

napr cardshare.tv/tl/cccam-exchange-local/27526-lokal-sport-sky-alemanya-lahat-ng-hd-s.html

a to spôsobuje niektoré obrázky nezobrazujú správne.

Ak ste mi mohol pomoct napraviť to by bolo moc páči.

Všimol som si hovoril niečo o tom, modifiying prvé 2 pravidla ... Príklad?

Vďaka

vBET
23-04-10, 03:24
OK, takže - máte zlú konfiguráciu.

Prosím nastavte správne hlavné možnosti. Set forum Directory, prázdne domény (tam je napísané používať iba v prípade subdomény sú použité), nastaviť príslušné pravidlá pre htaccess v adresári fóra (je napríklad tu:. Http: / / www.vbenterprisetranslator.com / forum / vbet -integration-other-plugins/97-vbseo-integration.html Ak máte problémy odoslať aktuálny. htacces obsah a ja vám dám opraviť jeden).

Tak toto je začiatok - aby forum preklady prácu správne. Keď to je v poriadku v celej rade, potom začať s integráciou ďalších častí - ako sú stránky mimo fórum, ktoré sú podporované VB: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post54

Alebo vbadvanced integrácie. Tu je odkaz na vbadvanced dynamický:
Všimnite si, že nie všetky výrobky vbadvanced integrácie je podporovaná práve teraz - tak prosím konkrétne.

Prosím, prvá časť, než ostatní. Nebudete mať pracovať iným spôsobom. Základom je: fórum preklade pracuje. Potom ste pripravení na integráciu ďalších častí.

Sme tu pre Vás:) Takže požiadať, aby aktuálny stav a tak ďalej. Ak máte pocit, že lepšie, že niekto urobí za vás - vybiehať kúpiť http://www.vbenterprisetranslator.com/upgrade-service.php a my to za vás neurobí. Než začnete premýšľať o tom, že buing - prosím len ladom PRESNE všetky pokyny - urobíme to isté, ak si kúpite aktualizáciu služby, budeme len ladom ručné ...

contemptx
23-04-10, 13:16
Kúpil som si upgrade a dúfam, že počujem od vás čoskoro.

Skúšal som nastavenie / forum a odstránenie domény a skúšal rad ďalších nastavení, to však spôsobilo vlákna, keď prekladal pre návrat na domovskú stránku.

Predpokladám, že je to dané / root. Htaccess a / forum. Htaccess

vBET
23-04-10, 18:17
Kúpil som si upgrade a dúfam, že počujem od vás čoskoro.

Skúšal som nastavenie / forum a odstránenie domény a skúšal rad ďalších nastavení, to však spôsobilo vlákna, keď prekladal pre návrat na domovskú stránku.

Predpokladám, že je to dané / root. Htaccess a / forum. Htaccess

Máme tu jeden upgrade služby bez odozvy s prístupovými údajmi - pošleme mail s zostávajúce. Ak je vaša odpoveď, prosím:) Nemôžeme sa nainštalovať bez prístupu;)

vBET
24-04-10, 18:19
Vyriešené:) Jednou z otázok, našiel sa vBAdvanced integrácie CMPSU - tiež vyriešil a riešenie bude súčasťou ďalšej verzie - tak to bude fungovať bez zmeny.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations