PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Problémy s vBet (vBadvanced / prázdné stránky)

contemptx
20-04-10, 15:50
Ok,

Im nějaké vážné problémy s instalací tohoto modu.

Nejsem nováček, pokud jde o instalaci a mody jsem napsal vlastní mody, ale to má zlomené něco.

Postupoval jsem přesně podle návodu znovu a pročtěte si FAQ, ale nedokážu zjistit, proč můj web již funguje správně.

Nainstaloval jsem mod na cardshare.tv

Mám vBadvanced setup v kořenovém
. Htaccess v / root přesměrování z jiných www na www

Mám vBulletin instalují do / forum

Im také běží vbseo & mapa stránek

I editovat soubory a. Htaccess jak bylo požadováno, místo pak semmed k práci,

Nicméně jsem šel na prohlížení tématu a prostě jsem se prázdná stránka.

Také jsem četla jen tak WWW a mám prázdnou stránku.
Pak jsem se dal do. Htaccess upravil do adresáře / root. Htaccess

tato pevná prázdnou stránku, ale když kliknete Přeložit to fungovalo ale dodal, forum do URL, i když to nebylo nic rozbít to jen zdá trochu divné?

Pak jsem umožnil vlajky na tomto fóru, tyto hezké na / forum, ale musela jsem zkopírovat do složky Obrázky na můj / root a změnit nastavení a ručně přidat vlastní proměnná tohoto zobrazit na stránce vbadvanced.

Takže jak vidíte chatu s několika problémy.
Zkoušel jsem i vypnout plugin dostat místě pracuje správně, ale jeho stále stejná, takže se budu muset vrátit zpět a moje editace.

Opravdu doufám, že někdo může vrhnout trochu světla na mé otázky, jak jsem slyšel mnoho dobrých věcí, o tom mod a chcete opravdu si užívat.

contemptx
20-04-10, 16:55
OK,

Po více šťourat se mi podařilo se dostat na přední straně (vbadvanced) překladu, takže většina problémů jsou pevné nitě překladu.

Avšak jediné, co i když se stále hlavním problémem.

Výchozí jazyk funguje, jak má

Ale

Pokud kliknete přeložit na domovské stránce a pak klepněte na fóra, budete přesměrováni na domovskou stránku.

Pokud jste na fóru index a klepněte na tlačítko Přeložit, budete přesměrováni na domovskou stránku.

Pokud jste na Obsah fóra a goto vlákna a klikněte na tlačítko Přeložit, budete přesměrováni na domovskou stránku.

Ale pokud klepnete na vlákno z domovské stránky (vbadvanced), to bude překládat.

To musí být problém s / root. Htaccess nastavení, ale snažil jsem se jejich editaci, ale pak jsem si prázdné homepage.

contemptx
20-04-10, 17:38
To je můj. Htaccess umístěn v / forum

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)

#RewriteBase /forum/

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.cardshare\.tv
RewriteRule (.*) http://www.cardshare.tv/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

contemptx
20-04-10, 18:02
Zapomněl jsem se zmínit im pomocí následujících verzích:

vBet: 3.3.2 (koupil dnes)
vBulletin: 3.8.0
vbSEO: 3.3.0

contemptx
20-04-10, 18:12
Woo Hoo! - Opraveno.

To přišlo až vBet nastavení.

Odstraněno: Forum adresáře: / forum
Set: Forum hlavní oblasti: cardsharing sdílení karet Forum servery CCcam Newcamd GBox Dreambox (http://www.cardshare.tv)

Nyní se zdá být vše běží bez problémů, budu sledovat mé Sitemap a zjistit, jak věci jdou.

contemptx
20-04-10, 22:16
Update:

Mapa se rozrostla o více než 1.5million URL, dáme vám vědět, jak to jednou dostane na Sitemap jeho předložených další.

Právě jsem si všiml, že uživatel vysílání, což se zdá být trochu zvláštní?

Haló! - Cardsharing sdílení karet Forum servery CCcam Newcamd GBox Dreambox (http://www.cardshare.tv/forum/general-discussion/39669-hello-hello.html)

on je vysílání anglicky nebo to tak alespoň vypadá, ale jeho ukazovat jej bez zveřejnění anglicky a ukazuje, že převedení do anglicky?

hotslot
20-04-10, 23:02
Ty vole já doufám, že si to vymyslel .. Se pracovníci nereagují tady?

vBET
21-04-10, 02:07
Ty vole já doufám, že si to vymyslel .. Se pracovníci nereagují tady?

Vezměte prosím na vědomí, že náš produkt je používán klienty z celého světa. Můžeme mít velké časové rozdíly. Pokud chcete, odpověď na svou otázku Stačí otevřít jakékoli vlákno, které chcete na tomto fóru. Díky:)

vBET
21-04-10, 02:15
Woo Hoo! - Opraveno.

To přišlo až vBet nastavení.

Odstraněno: Forum adresáře: / forum
Set: Forum hlavní oblasti: cardsharing sdílení karet Forum servery CCcam Newcamd GBox Dreambox (http://www.cardshare.tv)

Nyní se zdá být vše běží bez problémů, budu sledovat mé Sitemap a zjistit, jak věci jdou.

Jsem rád, že jste s ním zacházel. Vidím, že naše pravidla pro vBET se mýlí. Náš návod říká, že pokud vaše fórum využívá podadresář v URL pak musíte změnit první 2 pravidla. Se vám podařilo práci to tím, že mění další konfigurace se nedoporučuje, ale stále funkční - pokud zjistíte, že je vše v pořádku - prostě jej nechte jak to je. Pokud ne, tak nás prosím kontaktujte a my vám pomůže s konfigurací:)

vBET
21-04-10, 02:21
Právě jsem si všiml, že uživatel vysílání, což se zdá být trochu zvláštní?

Haló! - Cardsharing sdílení karet Forum servery CCcam Newcamd GBox Dreambox (http://www.cardshare.tv/forum/general-discussion/39669-hello-hello.html)

on je vysílání anglicky nebo to tak alespoň vypadá, ale jeho ukazovat jej bez zveřejnění anglicky a ukazuje, že převedení do anglicky?

Ano - je lang BBCode používá špatně - stačí upravit příspěvek a odstraňte lang BBCode. S největší pravděpodobností to happed proto, že uživatel špatně nastaven výchozí jazyk v jeho uživatelské CP.

Vezměte prosím na vědomí, že vBET mají několik možností, jak označit zprávu jazyk:
- Ručně přidáním lang BBCode
- Automaticky podle nastavení uživatelských Výchozí jazyk v uživatelské CP
- Automaticky podle automatickou detekci jazyka (je nutné zapnout v možnostech Google části)

On se fóra využíváme poslední, protože brání proti nastavení uživatelského špatně. V této strategii pokaždé, když přijde nová zpráva Google a je dotazován na to jazyk a vBET automaticky označí zprávu jazyka (v případě Google je opravdu - i konfigurovatelné).

contemptx
21-04-10, 12:35
Úvodní stránka Tlumočník = OK
cardshare.tv / TL /

Avšak / forum ukáže jako toto:
cardshare.tv / TL / forum /

Já bych raději Zobrazit jako:
cardshare.tv / forum / TL /

Ale já jsem cant Zdá se, že vymyslet, jak to udělat bez porušení něco.

Také při zobrazení příspěvku je odstraněno / forum / úplně.

např. cardshare.tv/tl/cccam-exchange-local/27526-lokal-sport-sky-alemanya-lahat-ng-hd-s.html

a to způsobuje některé obrázky nezobrazují správně.

Pokud jste mi mohl pomoct napravit to by bylo moc líbí.

Všiml jsem si říkal něco o tom, modifiying první 2 pravidla ... Příklad?

Díky

vBET
23-04-10, 03:24
OK, takže - máte špatnou konfiguraci.

Prosím nastavte správně hlavní možnosti. Set forum Directory, prázdné domény (tam je psáno používat pouze v případě subdomény jsou použity), nastavit odpovídající pravidla pro htaccess v adresáři fóra (je například zde:. Http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet -integration-other-plugins/97-vbseo-integration.html Máte-li problémy odeslat aktuální. htacces obsah a já vám dám opravit jeden).

Tak tohle je začátek - aby forum překlady práci správně. Když to je v pořádku v celé řadě, pak začít s integrací dalších částí - jako jsou stránky mimo fórum, které jsou podporovány VB: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post54

Nebo vbadvanced integrace. Zde je odkaz na vbadvanced dynamický:
Všimněte si, že ne všechny výrobky vbadvanced integrace je podporována právě teď - tak prosím konkrétně.

Prosím, první část, než ostatní. Nebudete mít pracovat jiným způsobem. Základem je: fórum překladu pracuje. Pak jste připraveni na integraci dalších částí.

Jsme zde pro Vás:) Takže požádat, aby aktuální stav a tak dále. Pokud máte pocit, že lépe, že někdo udělá za vás - vybíhat koupit http://www.vbenterprisetranslator.com/upgrade-service.php a my to za vás neudělá. Než začnete přemýšlet o tom, že buing - prosím jen ladem PŘESNĚ všechny pokyny - uděláme to stejné, pokud si koupíte aktualizaci služby, budeme jen ladem ruční ...

contemptx
23-04-10, 13:16
Koupil jsem si upgrade a doufám, že slyším od vás brzy.

Zkoušel jsem nastavení / forum a odstranění domény a zkoušel řadu dalších nastavení, to však způsobilo vlákna, když překládal pro návrat na domovskou stránku.

Předpokládám, že je to dáno / root. Htaccess a / forum. Htaccess

vBET
23-04-10, 18:17
Koupil jsem si upgrade a doufám, že slyším od vás brzy.

Zkoušel jsem nastavení / forum a odstranění domény a zkoušel řadu dalších nastavení, to však způsobilo vlákna, když překládal pro návrat na domovskou stránku.

Předpokládám, že je to dáno / root. Htaccess a / forum. Htaccess

Máme tu jeden upgrade služby bez odezvy s přístupovými údaji - pošleme mail s zbývající. Pokud je vaše odpověď, prosím:) Nemůžeme se nainstalovat bez přístupu;)

vBET
24-04-10, 18:19
Vyřešeno:) Jednou z otázek, našel se vBAdvanced integrace CMPS - také vyřešil a řešení bude součástí příští verze - tak to bude fungovat beze změny.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1