مشاهده نسخه کامل : حل مشکل با فعال تصدی (پرشین / صفحات خالی)
خوب ،
IM اند برخی از مسائل جدی با نصب این وزارت دفاع است.
IM کاربر جدید نیست که آن را به مدها نصب می آید و من مدها سفارشی نوشته اند اما این چیزی که شکسته باشد.
من را دنبال کردهاید و راهنمای و خواندن از طریق پرسش و پاسخ ، اما نمی تواند به نظر می رسد برای پیدا کردن که چرا سایت من است دیگر به درستی کار میکند.
وزارت دفاع را بر روی cardshare.tv نصب
من راه اندازی پرشین در ریشه
. htaccess در / ریشه را از غیر WWW تغییر مسیر به WWW
من صفحه اصلی / انجمن نصب
IM نیز در حال اجرا باشد و نقشه سایت
ویرایش فایل ها و. htaccess تغییر نام دهید به عنوان درخواست ، سایت semmed به کار ،
با این حال رفتم به مشاهده موضوع و من فقط یک صفحه خالی است.
من هم چک فقط رفتن به WWW و من یک صفحه خالی است.
سپس در قرار داده است. htaccess تغییر نام دهید به ریشه / ویرایش است. htaccess تغییر نام دهید
این ثابت صفحه خالی ، با این حال هنگام کلیک کردن بر روی ترجمه ، این کار می کرد ، اما انجمن به URL اضافه شده است ، با وجود آن که هر چیزی را شکستن نیست فقط یک کمی عجیب و غریب به نظر می رسد؟
سپس پرچم را به انجمن فعال باشد ، این نشان می دهد خیلی خوب روی / انجمن ، اما من تا به حال برای کپی کردن پوشه تصاویر را به / ریشه من و تغییر تنظیمات سفارشی و به صورت دستی اضافه کردن varible برای این به در را بر روی صفحه پرشین نشان می دهد.
به طوری که شما می توانید به IM داشتن مسائل چند مراجعه کنید.
من هم سعی کردم به غیر فعال کردن این افزونه سایت به درستی کار برای به دست آوردن ، اما خود را به همین دلیل من برای رفتن به عقب و خنثیسازی مخفی شود من هنوز هم همان است.
من واقعا امیدوارم که کسی می تواند برخی از نور در مورد مسائل من ریخته که من شنیده ام بسیاری از چیزهای خوب در مورد این وزارت دفاع و واقعا دوست دارم برای استفاده از آن.
خوب ،
پس از سرهم بند بیشتر موفق شده اند برای دریافت صفحه اول (پرشین) ترجمه ، موضوعات ترجمه ، بنابراین بسیاری از مسائل ثابت هستند.
با این حال تنها چیزی که هر چند هنوز یک مسئله عمده است.
زبان پیشفرض آن گونه که باید کار می کند
اما
اگر شما با کلیک بر روی یک پیام خصوصی به ترجمه و سپس کلیک کنید انجمن های تخصصی ، شما به صفحه اصلی هدایت می شوید.
اگر شما بر روی شاخص تالار هستند و شما با کلیک بر ترجمه ، شما را به یک پیام خصوصی به هدایت می شوید.
اگر شما در اول انجمن انجمن های گفتگوی و رفتن به یک موضوع و ترجمه را کلیک کنید ، شما را به یک پیام خصوصی به هدایت می شوید.
اما اگر موضوع شما را از یک پیام خصوصی به (پرشین) کلیک کنید ، آن را ترجمه.
این می شود موضوع را با ریشه / تنظیمات htaccess تغییر نام دهید ، با این حال من سعی ویرایش آنها ، اما بعد از آن من فقط یک پیام خصوصی به خالی.
htaccess تغییر نام دهید من واقع در / انجمن
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /forum/
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.cardshare\.tv
RewriteRule (.*) http://www.cardshare.tv/forum/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
من را فراموش کرده اشاره IM با استفاده از نسخه های زیر :
فعال تصدی : 3.3.2 (خریداری شده امروز)
اصلی : 3.8.0
بایگانی : 3.3.0
وو Hoo! -- ثابت.
به تنظیمات فعال تصدی آمد.
حذف : انجمن دایرکتوری : / انجمن
تنظیم : دامنه (Domain) انجمن تالار اصلی : سرور ماهواره کارت اشتراک گذاری انجمن اخبار Newcamd GBox دریم باکس (http://www.cardshare.tv)
در حال حاضر همه به نظر می رسد به در حال اجرا خوب ، من نقشه من و نظارت بر ببینید که چگونه کارها درست پیش میروند.
بروز رسانی :
نقشه سایت تا بیش از آدرس ها 1.5million گسترش یافته است ، به شما اجازه می دانید چگونه می شود که پس از آن که نقشه را مشاهده کنید آن بعدی.
من فقط متوجه یک کاربر ارسال ، به نظر می رسد که کمی عجیب و غریب؟
سلام سلام سلام! -- کارت ماهواره به اشتراک گذاری سرور انجمن اخبار Newcamd GBox دریم باکس (http://www.cardshare.tv/forum/general-discussion/39669-hello-hello.html)
او به زبان انگلیسی است ارسال و یا پس از آن به نظر می رسد ، با این حال خود را نشان او ارسال انگلیسی غیر و نشان دادن آن به زبان انگلیسی ترجمه؟
شخص من امیدوارم که شما دریافت می کنید نمیفهمد.. آیا کارکنان پاسخ نمی دهند در این حوالی هست؟
شخص من امیدوارم که شما دریافت می کنید نمیفهمد.. آیا کارکنان پاسخ نمی دهند در این حوالی هست؟
لطفا توجه داشته باشید که محصولات ما توسط مشتریان از سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. ما می توانیم تفاوت هم بزرگ داشته باشد. اگر می خواهید پاسخ برای سوال خود را فقط هر موضوع که شما می خواهید در این انجمن باز کنید. سپاس ها :)
وو Hoo! -- ثابت.
به تنظیمات فعال تصدی آمد.
حذف : انجمن دایرکتوری : / انجمن
تنظیم : دامنه (Domain) انجمن تالار اصلی : سرور ماهواره کارت اشتراک گذاری انجمن اخبار Newcamd GBox دریم باکس (http://www.cardshare.tv)
در حال حاضر همه به نظر می رسد به در حال اجرا خوب ، من نقشه من و نظارت بر ببینید که چگونه کارها درست پیش میروند.
خوشحالم شما به آن به کار گرفته. می بینیم که قوانین ما برای فعال تصدی در اشتباه هستند. آموزش ما می گوید که اگر انجمن خود را با استفاده از زیر شاخه در URL و سپس شما را مجبور به تغییر 2 قوانین اول. شما موفق به کار آن را با تغییر تنظیمات دیگر به هیچ وجه توصیه نمی ، اما هنوز کار -- اگر شما همه چیز خوب است -- فقط آن را ترک کنید آن را به عنوان. اگر نه و سپس با ما تماس بگیرید لطفا و ما شما را با پیکربندی کمک :)
من فقط متوجه یک کاربر ارسال ، به نظر می رسد که کمی عجیب و غریب؟
سلام سلام سلام! -- کارت ماهواره به اشتراک گذاری سرور انجمن اخبار Newcamd GBox دریم باکس (http://www.cardshare.tv/forum/general-discussion/39669-hello-hello.html)
او به زبان انگلیسی است ارسال و یا پس از آن به نظر می رسد ، با این حال خود را نشان او ارسال انگلیسی غیر و نشان دادن آن به زبان انگلیسی ترجمه؟
بله -- لانگ BBCode روشن وجود دارد استفاده می شود به اشتباه -- تنها ویرایش و حذف زبان BBCode روشن. به احتمال قوی این happed زیرا کاربر باید زبان پیش فرض اشتباه در CP کاربری خود را.
لطفا توجه داشته باشید که فعال تصدی دارای امکانات چند زبان پیام خود را به علامت :
-- دستی با اضافه نمودن زبان BBCode روشن
-- به طور خودکار با تنظیم زبان پیش فرض کاربر در نام کاربری
-- به به صورت خودکار توسط تشخیص خودکار زبان (شما باید آن را به نوبه خود در گوگل گزینه های بخش)
در انجمن از ما با استفاده از یکی از گذشته ، به دلیل آن را در مقابل تنظیمات کاربر اشتباه جلوگیری. در این استراتژی هر بار در هنگام پیام جدید می آید گوگل در مورد آن سوال زبان و فعال تصدی به طور خودکار علائم زبان پیام (اگر گوگل مطمئن شوید به اندازه کافی -- همچنین با قابلیت تنظیم).
مترجم صفحه خانگی = OK
cardshare.tv / TL /
با این حال / انجمن نشان می دهد ، مثل این :
cardshare.tv / TL / انجمن /
من ترجیح می دهند تا نشان دهد مانند :
cardshare.tv / انجمن / TL /
اما من نمی تونم به نظر می رسد به کار کردن برای انجام این کار را بدون شکستن چیزی.
همچنین در هنگام مشاهده پست حذف / انجمن / کاملا.
به عنوان مثال cardshare.tv/tl/cccam-exchange-local/27526-lokal-sport-sky-alemanya-lahat-ng-hd-s.html
و این باعث می شود برخی از تصاویر برای نمایش صحیح است.
اگر شما می توانید از این تصحیح به من کمک کند این امر می تواند بسیار قدردانی است.
متوجه شدم که تو هم گفت که چیزی در مورد modifiying اولین 2 قواعد... به عنوان مثال؟
لطفا پیکربندی گزینه های اصلی مناسب. تنظیم دایرکتوری انجمن ، دامنه خالی (نوشته شده است وجود دارد برای استفاده از آن تنها زمانی که زیر دامنه استفاده می شود) ، مجموعه قوانین مناسب برای htaccess تغییر نام دهید در پوشه انجمن (شما مثال در اینجا :. http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet -integration-other-plugins/97-vbseo-integration.html در صورتی که دارای مشکلات ارسال واقعی محتوای خود را htacces و من به شما خواهد داد اصلاح شده).
پس این شروع است -- ترجمه انجمن کار مناسب است. هنگامی که این خوب است در خط کل ، و سپس شروع به یکپارچه سازی بخش های دیگر -- مانند صفحه خارج از انجمن که توسط کد vB پشتیبانی : http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post54
یا ادغام پرشین. در اینجا پیوند دارند برای پرشین پویا :
توجه داشته باشید که نه همه پرشین ادغام محصولات پشتیبانی در حال حاضر -- پس لطفا خاص.
لطفا از بخش اول است ، و سپس از دیگران. شما نمی خواهد که آن را در راه دیگری در کار است. پایه : ترجمه انجمن است. سپس شما آماده به ادغام بخش های دیگر است.
ما اینجا به شما کمک کند :) بنابراین ، وضعیت واقعی و به همین ترتیب. اگر دوست دارید بهتر است که کسی این کار را برای شما احساس -- برجستگی http://www.vbenterprisetranslator.com/upgrade-service.php خرید و ما این کار را برای شما است. قبل از اینکه شما فکر می کنم در مورد آن buing -- لطفا فقط آیش دقیقا دستورالعمل کامل -- ما فقط همین اگر شما خرید خدمات ارتقاء انجام دهید ، ما ، فقط آیش کتابچه راهنمای...
من خریداری ارتقاء داده شده و امیدواریم که از شما در مدت کوتاهی شنیدن.
من سعی کردم که تنظیمات / انجمن و از بین بردن دامنه و تلاش تعدادی از تنظیمات دیگر ، با این حال این باعث موضوعات زمانی که ترجمه برای بازگشت به یک پیام خصوصی به.
من فرض این است که با توجه به ریشه /. htaccess تغییر نام دهید و / انجمن است. htaccess تغییر نام دهید
من خریداری ارتقاء داده شده و امیدواریم که از شما در مدت کوتاهی شنیدن.
من سعی کردم که تنظیمات / انجمن و از بین بردن دامنه و تلاش تعدادی از تنظیمات دیگر ، با این حال این باعث موضوعات زمانی که ترجمه برای بازگشت به یک پیام خصوصی به.
من فرض این است که با توجه به ریشه /. htaccess تغییر نام دهید و / انجمن است. htaccess تغییر نام دهید
ما یک ارتقاء خدمات را بدون پاسخ با دسترسی به اطلاعات -- میل بفرستید ما با باقی مانده است. اگر این پاسخ شماست لطفا :) ما می توانیم بروز رسانی بدون دسترسی ساخته شده است ؛)
حل :) یکی از مسایل موجود با استفاده از ادغام گرینویچ پرشین -- نیز حل شده و راه حل ها را شامل شود در نسخه بعدی -- پس از آن بدون هیچ تغییری کار می کنند.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):