PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Chybové hlásenie pri preklade - pomoct?

cactusjack
06-12-09, 17:25
Dobrý deň,

Dúfam, že niekto môže pomôcť.

Snažím sa nainštalovať vBET (zadarmo najnovšiu verziu z vbulletin.org, 2.35) na svojom fóre, ale kedykoľvek sa pokúsim preložiť stránku, dostanem správu:

Fatal error: Call to undefined function: iconv () in / home / <forumname> / public_html / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 258

Skúsil som nasledovné:
1. Zmenil som forum jazyk na angličtinu
2. Snažil som sa, a bez toho, aby sa Google API kľúč
3. Som kontaktoval môjho hostingu, a oni ma uisťujú, že oblúčik a iconv sú nainštalované a pracujú.
4. Snažil som sa tieto kroky príspevok # 4 z FAQ, ale nič nevracia.

Je nejaká pomoc, môžete ponúknuť? Ja používam phpBB 3.8.4

vBET
10-12-09, 21:54
Musíte nainštalovať iconv v php - táto odpoveď nájdete aj v http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post7

cactusjack
11-12-09, 00:20
Vďaka za odpoveď, vážim si ho.

Ja som hovoril k môjmu hostiteľskej spoločnosti, že po prečítaní trochu FAQ, ako som povedal vo svoje pôvodné miesto, a uistil ma, že bol nainštalovaný iconv. Pokúsim sa hovoriť k nim znovu hoci.

vBET
11-12-09, 01:12
Ako môžete jasne vidieť v chybové hlásenie:
Call to undefined function: iconv ()

Nemáte nainštalovaný iconv. Namiesto toho, aby diskutoval s nimi - Dajte im odkaz na stránku, na ktorej budú vidieť, že iconv nie je k dispozícii fórum.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1