КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Паведамленне пра памылку пры перакладзе - які-небудзь дапамогі?

cactusjack
06-12-09, 17:25
Прывітанне,

Я спадзяюся, што хто-то можа дапамагчы.

Я спрабую ўсталяваць vBET (апошняя бясплатная версія з vbulletin.org, 2.35) на маім форуме, але ў любым выпадку я імкнуся перавесці старонку, я атрымліваю паведамленне:

Фатальная памылка: Званок у нявызначаную функцыю: Iconv () у / галоўная / <forumname> / public_html / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions.php на лініі 258

Я спрабаваў наступнае:
1. Я змяніў мой форум мовы на англійскую
2. Я паспрабаваў з і без, Google API ключ
3. Я звязаўся з маёй хостынгавай кампаніі, і яны запэўніваюць мяне, што CURL і Iconv ўстаноўлены і працуюць.
4. Я спрабаваў наступныя крокі ў пост # 4 з FAQ, але гэта нічога не вяртае.

Ці ёсць які-небудзь дапамогі вы можаце прапанаваць? Я выкарыстоўваю VBulletin 3.8.4

vBET
10-12-09, 21:54
Вам трэба ўсталяваць Iconv ў вашым PHP - гэты адказ вы таксама знойдзеце ў http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post7

cactusjack
11-12-09, 00:20
Дзякуй за адказ, я цаню гэта.

Я пагавару з маім хостынгавай кампаніі, прачытаўшы, што крыху FAQ, як я ўжо казаў у маім арыгінальны пост, і яны запэўнілі мяне, што Iconv была ўсталяваная. Я пастараюся гаварыць з імі зноў, хоць.

vBET
11-12-09, 01:12
Як вы можаце выразна бачыць у вашым паведамленне пра памылку:
Заклік да нявызначанай функцыі: Iconv ()

У вас няма Iconv ўстаноўлены. Замест таго, каб абмяркоўваць з імі - проста даць ім спасылку на старонку, на якой яны ўбачаць, што бібліятэкі на серверы няма даступных для вашага форуму.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1