Zobraziť plnú verziu: Vyriešené CMS na koreň, na forum / forum
Dobrý deň,
Chcel by som vedieť, aké zmeny sú potrebné v vbet návod na inštaláciu fóra, ktoré kroky na nasledujúci odkaz realizovaný (najmä druhú sadu inštrukcií v tom, že miesto pre inštaláciu na VB / forum):
www .vbseo.com/f5/vbseo-3-5-release-candidate-1-here-39776/index10.html # post254125 vBSEO 3.5 Release Candidate 1 je tu! - VBulletin SEO fórum
Snažil som sa nainštalovať vbet včera a dostal 404, keď som preložil môj blog a ja som hádať, že sa to stalo, pretože som vykonal zmeny na odkaz.
Vďaka
kamilkurczak
07-03-11, 11:30
Dobrý deň.
Ak máte v sekcii Fórum zložke budete musieť upraviť vBET hlavné nastavenia:
admincp-> vBET-> Hlavné
-Forum adresár / forum
-Link Type VBSEO_URI
-Preklad odkazy typu SEO
Po druhé je potrebné, aby htaccess, ako je tento:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
Ak ešte nie je dobré - vložte tu svoj htaccess, obsahu a umožňujú VBET na vašich stránkach - budem to kontrolovať.
Vďaka
Mnohokrát ďakujem. Skúsim to a dáme vám vedieť, ako to dopadlo.
Bohužiaľ nefungoval. Nemôžem odísť vbet aktívny, pretože 404. To je obsah závitu Aj odkazy:
/ Fóra (alebo iný názov zložky) VB4 inštaláciu
Umiestni CMS v root, mimo svojej fór zložky, bez / content / redirect a vaše fór zostávajú na svojich podpriečinky ako vždy.
Krok 1
Kopírovanie fóra / index.php do koreňového adresára.
Uistite sa, že index.php je nastavený požadovať obsahu.
Kód:
require ("content.php ');
a že fórum vyžaduje kód bit komentár.
Budete tiež musieť vložte relatívnu cestu smernice, a uistite sa, že presne odráža sa nachádzate fórum inštalácie:
Kód:
define (VB_RELATIVE_PATH, "fór / ');
Vykonajte jednu z nasledujúcich akcií:
Krok 2a:
premenovať forum / index.php na fórum / index_old.php alebo nejaké iné meno, aby to okolo, ale nie pomenovaný index.
premenovanie fóra / forum.php na fórum / index.php
OR:
Krok 2b:
upraviť fórum / index.php
Nastaviť tak, aby:
Kód:
/ / Define (VB_RELATIVE_PATH ,'');
require ("forum.php ');
Krok 3:
V vBoptions => forumhome Voľby stránky
nastaviť prvú položku
Kód:
index
A v vboptions -> CMS voľby,
Uistite sa, že "miesto na kartu URL" skript
Kód:
content.php
Tiež,
CMS URL
"Voliteľné URL pre CMS."
V vboptions -> Možnosti CMS panel by mal byť prázdny!.
Krok 4:
V vbseocp
Nastavenie URL Reweite -> CMS => karte Rozšírené nastavenie
Domáca sada CMS
k vašej. com koreň s lomítkom, aka
Kód:
http://www.yourdomain.com/
Neskrutkujte vášho www je tu. Použiť ani nepoužívajte ich ako htaccess a vboptions pre BBURL presne nastaviť, alebo skončíš v slučke.
Krok 5:
V vbseocp, SEO funkcie -> Úvodné nastavenie
nastavenie sily forum koreň ako domovskú Áno
a zadajte
Kód:
forum / index.php
forum / index.php?
V poli Aliasy.
Uložiť nastavenia.
Krok 6:
vytvorte htaccess na vaše stránky root nasledujúce. Všimnite si, diskusné fóra / Cesta na niektoré pravidlá. Možno budete musieť prispôsobiť svoj názov zložky.
Kód:
# Comment nasledujúci riadok (pridať "#" na začiatku)
# Vypnúť funkciu mod_rewrite.
# Poznámka: stále musíte vypnúť v hack
# Ovládací panel vBSEO zastaviť prepisovanie URL.
RewriteEngine On
# Niektoré servery vyžadujú RewriteBase smernice, ktoré majú byť
# Povoliť (odstrániť '#' na začiatku k aktivácii)
# Poznámka: Ak je povolené, je nutné zahrnúť cestu
# Do koreňovej zložky VB (tj RewriteBase / forum /)
# RewriteBase /
# RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Doména \\. Com
# RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]
RewriteRule ^ fóra / ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml | ..? Txt) (\\ GZ))? $ Fórum / vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Mapa = $ 1 [L]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ fóra / ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ fóra / vbseo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
RewriteRule ^(.+)$ Fórum / vbseo.php [L, QSA]
Krok 7:
Požadovaná iba v RC2 pre-release a nižšia. (Bude stanovená v ďalšom budovaní v čase písania tohto článku).
Otvorte vBSEO / includes / functions_vbseo_vb.php súboru:
Hľadať:
Kód:
$ Headinclude = preg_replace ('# # je <base href.*?>','', $ headinclude);
Nahradiť:
Kód:
if (definované ("VBSEO_PREPROCESSED"))
$ Headinclude = preg_replace ('# <base href[^> ]*?>( \\ s *??) # Je','', $ headinclude);
Hotovo.
Takže na mojej forum nasledujúce situácie:
/ Index.php rozhodne sa: /
/ Forum / forum.php prekladá na / forum /
/ Forum / index.php prekladá na / forum /
Všetko, čo musím urobiť, okrem krokov uvedených v sprievodcovi inštaláciou vbet?
kamilkurczak
07-03-11, 18:28
Môžete skúsiť. Htaccess?
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forums/vbseo.php [L,QSA]
Než som sa do toho pustite a skúste, že tu je môj súčasný htaccess (samozrejme bez pravidiel vbet):
edited out - awaiting response
Nejaké novinky? Dostali ste PM som poslal pred niekoľkými hodinami na cestu?
kamilkurczak
07-03-11, 22:49
Áno, som stále myslieť na riešenie.
Môžeme urobiť test? Čo sa stane, keď nastavíte v admincp-> Hlavné
- Odkaz na typ REQUEST_URI
- Preklad Odkazy chcete pridať jazyka parametru URL (tj "adresa language = en?")
funguje, alebo nie?
Rovnaký výsledok. S aktualizovanými htaccess na miesto, kde som si 404, keď som nahrať fóre. Ak som si vaše riadky všetky je v poriadku.
Ako som hovoril, je môj VB Suite v / forum. Ak by som navrhol použiť htaccess potom vbenterprisetranslator_seo.php bude produkovať 404, pretože to nie je umiestnený v / vbenterprisetranslator_seo.php, ale na / forum / vbenterprisetranslator_seo.php Zvuk správne?
S tým na mysli, by tieto byť správny pre sadu VB inštalovaný na / forum?
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule $ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
Povolil som vbet za minútu a skúšal som htaccess s doplnením uvedených liniek a 404 zmizol a fórum zaťaženie vo vybranom jazyku poriadku. VBSEO URL sú pripojené s /? Language = de
Tak som na správnej ceste tu myslím. Htaccess je vlastne správne vo všetkých podrobnostiach keď?
Edit: Zdalo sa, že funguje, ale keď som VBSEO_URI v Vbet Hlavné menu to ide do prsia. Jasné, prečo ale na druhú stranu som to pre testovanie toľko hodín, že teraz si nie som istý, čo je správne a čo zlé nič viac ....
Tak,
Mohol som vbet htaccess pravidlá fóra s Suite v / forum prosím? Tieto pravidlá musia vziať do úvahy zmeny, ktoré po 4 vyššie. Chcem, aby sa tejto pracovnej ....
Vďaka
kamilkurczak
08-03-11, 19:41
Prosím, pošlite mi PM FTP a admincp detaily (a vbseoadmin) a budem kontrolovať váš server a vBET konfiguráciu.
Toto vlákno zmizla pred pár hodinami, kedy vaše stránky sa znížil. Teraz, keď sa vlákno opäť vidieť vidím, že moja posledná reakcia chýba.
Mám v každom prípade požadoval vrátenie peňazí. Podpora čas a podporu na úrovni, je priepastný, a úprimne povedané, nemám čas čakať na ďalšiu pol odpovede, ktoré nepomohlo ani v najmenšom.
Nie ste odpovede na otázky a reagovať na to, čo dávam, pokiaľ ide o symptómy / ďalšie informácie. Namiesto toho som mal práve vám admin prístup na úrovni môj blog? Pre mňa je to riziko, že nie som ochotný podstúpiť. Preto, ak ste ochotní venovať čas a diskutovať, čo tu potom nevidím riešenie.
Toto vlákno zmizla pred pár hodinami, kedy vaše stránky sa znížil. Teraz, keď sa vlákno opäť vidieť vidím, že moja posledná reakcia chýba.
Nájdete tu: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/1518-accidental-backup-restore.html
Mali sme náhodné zálohy obnoviť. Naše poskytovateľa hostingových služieb, miesto dostať nás späť naše e-mailový klient obnoviť celý systém zo 7. marca - hovorili, že potom by naše e-mail klient odinštalovať (to je dôvod, prečo niť zmizol ako prvý). Keď sme zistili, čo sme požiadaní, aby okamžite obnovenie systému od najnovších možné zálohy. To je dôvod, prečo niť sa vrátil znovu (a nielen vy), ale písomné správy včera / dnes môže byť preč (správy napísané tak potom, čo bola záloha vykonaná). A to je dôvod, prečo už nie je posledný príspevok.
Chápem, prečo by ste mohli získať mylný dojem, že ste nebol podporovaný, ale bol to len chyba na našej strane poskytovateľa hostingu a niť je tu. Sme pripravení pokračovať v podpore tak rýchlo, ako vaše platba sa vráti k nám. V tejto chvíli si PayPal je držať, takže sa musíme držať žiadne akcie súvisiace s vašou licenciou. Tak rýchlo, ako pyment sa vráti Kamil začne podporovať znova. Naša supprot je zadarmo pre našich zákazníkov a užívateľov. V tomto omment nie ste naším zákazníkom (platobné hold), a nemôžete byť užívateľom platené verzie bez licencie.
Ďalej upozorňujeme, že vaše otázky sú, pretože zmeny, ktoré ste sami - nie je to, ako ste písal Paypal chybu v našom návode na inštaláciu. Naše pokyny k inštalácii sú určené pre vBulletin štruktúru. Nemáte, pretože ste si vlastné úpravy, takže je zrejmé, že budete musieť zmeniť aj pokyny pre inštaláciu, aby sa vošli na zmeny.
Môžete sa spoľahnúť na našu bezplatnú podporu prostredníctvom tohto fóra, alebo ak si myslíte, že je väčší problém (z dôvodu zmeny), a nie ste schopní to urobiť sami - môžete tiež využiť našich platená inštalácia služby: http://www. vbenterprisetranslator.com / installation-service.php - Upozorňujeme, že aj v tomto prípade to môže trvať oveľa dlhšie, že bežná inštalácia, pretože budete potrebovať špeciálny zmien, pretože zmeny, ktoré ste vykonali. S najväčšou pravdepodobnosťou to bude o pravidlách htaccess úrovni, ale tiež to môže vyžadovať ďalšie konfiguráciu fóra zložky, alebo malé zmeny v našom súbore SEO -. Nedokážem povedať len tak - Kamil je ten, kto sa stará o váš prípad.
Som stiahol Paypal sporu. Čakanie 3 dni a keď videl moje vlákno zmizla, bolo veľmi nepríjemné, ale znie to, akoby som skočil zbraň. Ospravedlňujem sa
Mám "vBulletin štruktúry". Rozdiel oproti "z krabice" phpBB inštalácie je popísaný v plnej výške v jednom z mojich predchádzajúcich príspevkov a je naozaj dôvod, prečo som začal toto vlákno.
kamilkurczak
09-03-11, 18:05
ok som si všimol, že vBSEO majú rôzne pravidlá, tak prosím skúste to. htaccess (s vBET zmenila pravidlá)
#RewriteBase /
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^(.+)$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forums/vbseo.php [L,QSA]
Dobre. Č 404, ale stránka je prázdna, keď kliknete na vlajku (nejakú vlajku). Potrebujete vedieť, niektoré z mojich vbet nastavenia?
kamilkurczak
09-03-11, 18:40
OK, musíte nakonfigurovať server, skontrolujte tento príspevok:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1535
tak inštalovať CURL a iconv v php
CURL a iconv podpory sú už povolené. Začínam 404 sa pri kliknutí na vlajku.
iconv
iconv support enabled
iconv implementation glibc
iconv library version 2.5
Directive Local Value Master Value
iconv.input_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
iconv.internal_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
iconv.output_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
curl
cURL support enabled
cURL Information libcurl/7.21.0 OpenSSL/0.9.8b zlib/1.2.3 libidn/0.6.5
Tu je môj htaccess:
RewriteEngine On
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx/$1 [R=301,L]
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#vbet translator rules start
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
#vbet translator rules end
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#Remove index.php from xxxx/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
kamilkurczak
09-03-11, 19:11
Prečo ste vBET zdravotným postihnutím?
tiež napísať tu svoj admincp-> vBET-> Hlavné nastavenia
Len som ju aktivovať, keď som vlastne skúšky inak moja členovia môžu začať kliknutím na vlajky a stále prázdne obrazovky.
vbet nastavenia:
Forum jazyk: angličtina
Fórum Adresár: / forum
Forum hlavnou doménou: nie je nastavený
Typu odkazu: VBSEO_URI
Konfigurácie, aký typ prekladu odkazov, ktoré chcete: Vytvorte URL podľa SEO link konsenzu (tj "/ en / adresa)
kamilkurczak
09-03-11, 19:26
Len som ju aktivovať, keď som vlastne skúšky inak moja členovia môžu začať kliknutím na vlajky a stále prázdne obrazovky.
takže máte ešte prázdne stránky alebo 404?
Ak sa prázdna stránka - CURL a iconv, ak je nainštalovaný - skúste prosím nájsť v súbore protokolu chýb niektoré PHP chýb
Tu je niečo:
Keby som zadajte
http://www.xxxx.com/de/ Budem mať hlavnej stránke fóra v nemčine. To URL by sa mala otvoriť môj CMS
kamilkurczak
09-03-11, 19:40
Vidím .. takže problém je. htaccess. Budem analıze to.
skúste toto:
RewriteEngine On
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.hj-research\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www.hj-research.com$|^cdn.hj-research.com$)
RewriteRule (.*) http://www.hj-research.com/$1 [R=301,L]
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*.(xml|txt)(.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4.0[678] no-gzip
BrowserMatch bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#Remove index.php from hj-research.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index.php
RewriteRule ^index.php$ / [L,R=301]
kamilkurczak
09-03-11, 21:03
Skontrolujte prosím, či je tento:
RewriteEngine On
#RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www.hj-research.com$|^cdn.hj-research.com$)
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*.(xml|txt)(.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
BrowserMatch ^Mozilla/4.0[678] no-gzip
BrowserMatch bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index.php
RewriteRule ^index.php$ / [L,R=301]
Ak stále ešte nefunguje - nahraďte tento riadok do tohto formulára:
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
kamilkurczak
09-03-11, 22:26
K dispozícii máte dobrú htaccess prekladať hlavnej stránke:
RewriteEngine On
#RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.hj-research\.com$|^cdn\.hj-research\.com$)
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#vbet outside site
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
Veľká vďaka za prácu, ktorú do získanie tejto práce pre mňa. Veľmi ocenil. Mám jednu vec, ktorá nefunguje optimálne, ale keď budem otvorenie novej vlákno za to.
Ešte raz vďaka:)
kamilkurczak
10-03-11, 10:05
OK, takže ak vBET práce - vyriešený. Teraz musíme vyriešiť problém so zlou odkazy:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):