PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené nie je možné zmeniť jazyk vo fóre a nití

Schmike
29-01-11, 10:27
keď zmením jazyk predvolený jazyka do druhého lanugage vo fóre, alebo závit, je stránka nie je preložená.

URL nie je v poriadku:

Fórum:
/ Fórum / forumdisplay.php? 29-Welcome-na-PredatoryFishKeepers.com & language = de

Téma:
/ Fórum / showthread.php? 2806-Hello-I-si-a-rozmanitosť of Fish & language = hi

kamilkurczak
31-01-11, 10:05
, Ktorú verziu vBET používate? Vložte prosím tu fórum url a ja sa pozrieť.
Vďaka.

Schmike
31-01-11, 17:24
Jedná sa o verziu pre vBulletin 4.

URL je tu:
http://www.predatoryfishkeepers.com/testvb/forums/

kamilkurczak
01-02-11, 12:01
Dobrý deň,

Bol som na svoje stránky a všimol som si, že len na stránke nie sú preložené túto spojení s:
& vnútri.
Ak použijete napríklad túto adresu URL:

http://www.predatoryfishkeepers.com/testvb/forums/showthread.php?2868-For-all-tough-dr%C3%B8ftelser-about&language=da
máte dobré kontakty. Môžete si vyskúšať.

Takže, prosím, ak používate nejaké módy. Zakážte všetky mods jeden po druhom, a všimnite si, dobré spojenie (bez a vnútri).

Schmike
01-02-11, 13:49
to je to, čo som si všimla tiež. ale nebolo iné mody inštalácii, keď som testovanie. Len nedávno som umožnil funkciu Facebook vBulletin.

kamilkurczak
01-02-11, 14:10
hmm vďaka za potvrdenie. Budem sa snažiť nájsť pre Vás riešenie .. Ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Schmike
01-02-11, 15:05
Vitajte.

to len vtedy, keď som zmenu z predvolený jazyk, ktorý je angličtina. Verím, že to je len chýba kódovanie adries URL, pretože "a" je v podstate "&". nie ste istí, čo je termín pre to v PHP.

kamilkurczak
02-02-11, 10:07
Dobrý deň,
Nemôžem reprodukovať na svoje skúšobné forum tak prosím pošlite mi (PM), FTP a admincp detaily a budem opraviť ho na svojom serveri.
Vďaka.

Schmike
02-02-11, 12:00
ktoré sú súbory, ktoré potrebujete? nakoniec budem musieť urobiť na svoje živé forum. Možno môžete mi povedať, ktorý súbor a riadok zmeniť miesto?

kamilkurczak
02-02-11, 12:20
Neviem, kde je problém teraz. Potrebujem, aby záznamy a skontrolovať. Bude lepšie, keď urobím to sám (rýchlejšie).

Pýtal som sa vás o konflikte v previost post - ste povedal, že žiadny konflikt, tak som sa napríklad pozrieť sa na to na vás server.

Schmike
02-02-11, 12:25
informácie o odoslanie.

kamilkurczak
02-02-11, 12:53
Vďaka. Začnem pracovať na svojom serveri.

kamilkurczak
02-02-11, 13:05
Tiež môžete skúsiť použiť SEO odkazy (bez vBSEO).
choď na admincp-> vBET-> Hlavné nastavenia a možností:
Preklad odkazy prvok pre vytvorenie URL odkazov SEO podľa konsenzu (tj "/ en / adresa)

Po že by ste mali pridávať na vás htaccess v sekciách zložky týchto pravidiel.:

#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
#If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]

kamilkurczak
02-02-11, 14:05
Dobrý deň,

Prosím, skúste to teraz - by teraz pracuje. Môžete potvrdiť, že?
Po druhé - tento problém môže byť špecifické len pre tento test forum. Na hlavným fórom, malo by to funguje dokonale.

Schmike
04-02-11, 05:43
Vyzerá dobre.

vďaka.

presunie sa do môjho života forum čoskoro.

sa snažil pomocou SEO, ale som chybu 404:
Not Found

Požadovaná adresa URL / testvb / Fórum / pt / forum.php nebola nájdená na tomto serveri.

Ďalej, 404 Not Found došlo k chybe pri pokuse o použitie ErrorDocument spracovávať žiadosti.

Schmike
04-02-11, 06:19
len nastavenia v mojej živé fórum, ktoré majú tiež rovnaký problém. Čo sa zmenilo to opraviť v mojom teste forum?

Ja som zakázal vo svojej živej forum.

Youngster
04-02-11, 09:06
Budem ju podal Kamil, kedy Kamil sa budeme o tom premýšľať
Vďaka

kamilkurczak
04-02-11, 09:31
Dobrý deň,

Prosím, pošlite mi informácie o svojej admincp hodín - budem chcete povoliť túto vBET len pre mňa a ja sa stanovuje, že pre vás.

kamilkurczak
04-02-11, 12:49
Takže, ak chcete upraviť ručne, musíte:

1. otvorený a vytvorte kópiu tohto súboru:
forum root / inlcudes / vbenterprisetranslator_functions_url.php

2. V tomto súbore nájdete:

$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
3. a nahradiť:

$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
4. Uložiť súbor
5. testovať

Ale to nie je skutočné riešenie. To odstráni niektoré funkcie na vašom webe. Tento problém je špecifický na forum (nemôžem reprodukovať na svoje skúšobné forum), takže som len môže vyriešiť ho na svojom serveri (musím admincp detaily príliš).
Ak chcete, môžete použiť toto riešenie - to funguje, ale ja by som o kontrolu ďalšieho riešenia, na vašom serveri.

Prosím, potvrďte.

Vďaka.

Schmike
05-02-11, 03:34
, Ktorý pracuje pre moje živé forum teraz.

Ak chcete vyskúšať iný rozlíšenie, urobte to prosím na skúšobnej ploche. vďaka.

kamilkurczak
07-02-11, 11:19
Áno, chcel by som sa pozrieť.
Vďaka za potvrdenie:)

Schmike
12-02-11, 11:11
Ako je skúška prichádza spolu? Ste s ním urobil?

Youngster
12-02-11, 20:10
Kamil je offline na víkend, bude v pondelok, takže čakanie alebo odovzdať mi to:)

kamilkurczak
21-02-11, 09:13
Áno, to robí teraz:) vďaka

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1