צפה בגרסא המלאה: נפתר לא מצליח לשנות את השפה בפורום חוט
כאשר אני משנה את השפה מתוך שפת ברירת המחדל שלי lanugage אחר בפורום או חוט, הדף לא תורגם.
כתובת האתר אינה נכונה:
בפורום:
/ פורומים / forumdisplay.php? 29-ברוכים הבאים ל-PredatoryFishKeepers.com & שפה = דה
חוט:
/ פורומים / showthread.php? 2806-Hello-I-נהנים-a-מגוון של דגים & שפה = hi
kamilkurczak
31-01-11, 10:05
איזו גירסה של vBET אתה משתמש? נא להדביק כאן בפורום url שלך אני אבדוק את זה.
תודה.
זוהי גרסה vBulletin 4.
כתובת האתר היא כאן:
http://www.predatoryfishkeepers.com/testvb/forums/
kamilkurczak
01-02-11, 12:01
שלום,
הייתי באתר שלך, שמתי לב רק בעמוד לא מתורגם יש לך את הקשרים עם:
& בפנים.
כאשר אתה משתמש למשל זו URL:
http://www.predatoryfishkeepers.com/testvb/forums/showthread.php?2868-For-all-tough-dr%C3%B8ftelser-about&language=da
יש לך קשרים טובים. אתה יכול לבדוק את זה.
אז, בבקשה אם אתה משתמש כמה אופנות. בטל הכל אופנות אחד אחד ולנסות להבחין קישורים טובה (בלי & בפנים).
זהו מה אני שם לב יותר מדי. אך לא היה אופנות אחרות מותקן כאשר בדקתי. רק לאחרונה שהפעלתי את התכונה בפייסבוק ב vBulletin.
kamilkurczak
01-02-11, 14:10
הממ תודה על האישור. אני אנסה למצוא פתרון בשבילך .. תודה על הסבלנות.
בברכה.
זה קורה רק כשאני שינוי שפת ברירת המחדל שלי, היא אנגלית. אני מאמין שזה רק קידוד url נעדר מאז "&" הוא בעצם "&". לא בטוח מה חדש המונח על זה ב-PHP.
kamilkurczak
02-02-11, 10:07
שלום,
אני לא יכול לשחזר את זה בפורום של המבחן שלי אז בבקשה לשלוח לי (ראש הממשלה) ה-FTP שלך ואת הפרטים admincp ואני נתקן את זה בשרת שלך.
תודה.
אשר את הקבצים שאתה צריך? בסופו של דבר אני אצטרך לעשות את זה בפורום שלי לחיות. אולי אתה יכול לספר לי איזה קובץ וקו לשנות במקום?
kamilkurczak
02-02-11, 12:20
אני לא יודע איפה הבעיה עכשיו. אני צריך לעשות יומני לבדוק את זה. יהיה טוב אם אני אעשה את זה בעצמי (מהר).
שאלתי אותך על הסכסוך הודעה previost שלך - אתה אמר כי הסכסוך לא, אז אני צריך לבדוק את זה על שרת אתה.
kamilkurczak
02-02-11, 12:53
תודה. אני יתחיל לעבוד על השרת.
kamilkurczak
02-02-11, 13:05
גם אתה יכול לנסות להשתמש בקישורים SEO (ללא vBSEO).
פשוט ללכת admincp-> vBET-> אפשרות המרכזי ולהגדיר:
הקישורים סוג תרגום ליצור URL של פי קונצנזוס קישור SEO (כלומר, '/ en / הכתובת ")
אחרי זה אתה צריך להוסיף לך קובץ htaccess בתיקייה בפורומים זה הכללים.:
#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
#If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
kamilkurczak
02-02-11, 14:05
שלום,
נסה את זה עכשיו - כדאי עובד כעת. אתה יכול לאשר את זה?
שנית - נושא זה יכול להיות ספציפי רק בפורום זה מבחן. בפורום הראשי זה אמור עובד מושלם.
נראה בסדר גמור עכשיו.
תודה.
תעביר את זה בפורום לחיות שלי בקרוב.
ניסיתי באמצעות SEO אבל יש לי שגיאה 404:
לא נמצא
כתובת האתר המבוקשת / testvb / פורומים / pt / forum.php לא נמצאה על שרת זה.
בנוסף, שגיאה 404 לא נמצא היה נתקל בעת שניסה להשתמש ErrorDocument לטפל בבקשה.
רק ההתקנה בפורום לחיות שלי, גם שלי היתה בעיה דומה. מה השתנה כדי לתקן את זה בפורום המבחן שלי?
אני נכה זה בפורום לחיות שלי.
אני העביר אותו כמיל, כאשר כמיל יהיה נוכל לחשוב על זה
תודה
kamilkurczak
04-02-11, 09:31
שלום,
נא לשלוח לי ראש admincp הפרטים שלך - אני יאפשר vBET זה רק בשבילי, אני אסדר את זה בשבילך.
kamilkurczak
04-02-11, 12:49
כך, אם אתה רוצה לערוך אותו manualy, עליך:
1. פתוח ליצור עותק של קובץ זה:
בפורום root / inlcudes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
2. בקובץ זה למצוא:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
3. ולהחליפו:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
4. לשמור את הקובץ
5. מבחן זה
אבל זה לא פתרון אמיתי. זה לחסל כמה פונקציות באתר שלך. בעיה זו היא ספציפית בפורום שלך (אני לא יכול לשחזר את זה בפורום של המבחן שלי), אז אני רק יכול לפתור את זה על השרת שלך (אני צריך פרטים admincp מדי).
אם אתה רוצה, אתה יכול להשתמש בפתרון זה - זה עובד, אבל אני רוצה לבדוק פתרון אחר בשרת.
נא לאשר את זה.
תודה.
זה עובד בפורום לחיות שלי עכשיו.
אם אתה רוצה לבדוק כל החלטה אחרת, אנא לעשות זאת באתר הבדיקה. תודה.
kamilkurczak
07-02-11, 11:19
כן, אני רוצה לבדוק את זה.
תודה על האישור:)
איך לבדוק את בא? אתה עושה עם זה?
כמיל מחובר לסוף השבוע, הוא יהיה על יום שני כך לחכות או להעביר לי את זה:)
kamilkurczak
21-02-11, 09:13
כן, זה נעשה עכשיו:) תודה
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):