PDA

Zobraziť plnú verziu: viac lang forum

yak983
23-09-10, 14:21
Dobrý deň, mám 1 Forum písať vo viacerých jazykových

Fórum lang 1
náhradník forum lang 1
náhradník forum lang 1
náhradník forum lang 1

Fórum lang 2
náhradník forum lang 2
náhradník forum lang 2
náhradník forum lang 2

Skúšal som Vbet zadarmo a ja musím vybrať 1 Forum jazyka, a to vytvára problém do iného jazyka diskusiu .. vo verzii PRO môžem zvoliť jazyk fórum Fórum a sub forum?

vBET
24-09-10, 15:20
No bohužiaľ v tejto chvíli vBET predpokladá, že fórum má 1 hlavný jazyk. Môžete si urobil niektoré zmeny, ktoré vám umožní spracovať vaše fórum sa vBET verzia Pro (platí jeden), stále ešte v predvolenom nastavení to nebude fungovať správne.

Čo môžete urobiť, že Pro verzia je nastaviť jeden z vašich forum jazykov ako hlavný jazyk. A na druhej jeden len upraviť všetky existujúce správy do iných jazykov, a tie v nepriehľadné Lang a langtitle BBCode. Týmto spôsobom si forum bude naozaj len jeden hlavný jazyk a všetky správy v 2. jazyku bude označený, že hadice sú v inom jazyku. Takže vBET sa všetko prekladať správne potom.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1