View Full Version: Rezolvate LinkBack in arhiva / sitemap
The LinkBack to vBET în Sitemap arhiva / este un link mort. Această legătură într-nu funcţionează. Link-uri moarte sunt rele pentru SEO.
kamilkurczak
02-08-10, 10:40
poti lipi aici o adresă URL a acestui site cu acest link mort? Dacă se poate, această legătură într-poate fi de la dumneavoastră sau pe forumul nostru.
Este acelaşi aici.
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/archive/
În legătură într-subsol de steaguri.
kamilkurczak
02-08-10, 13:21
ok mulţumesc, voi verifica
Rezolvate şi vor fi incluse în următoarea lansare. Pentru soluţie rapidă vă rugăm să:
1. Editeaza / include / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Căutare:
$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.vbenterprisetranslator_creditlink().'</div>
3. Înlocuiţi de:
$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.str_replace('\\"','"',vbenterprisetranslator_creditlink()).'</div>
Acest stabili cauzele ecran gol, cmon omule, ce faci mereu acest lucru, jumătate fixează assed, nu-i aşa de încercare chestiile astea?
kamilkurczak
04-08-10, 15:25
Vă rugăm, înlocuiţi linia vechi cu acest nou cod:
$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.str_replace('\\"','"',vbenterprisetranslator_creditlink()).'</div>
php BBCode eliminat "la sfârşitul codului (inainte de </ div>). dacă îl înlocuiască cu totul acest cod va lucra.
Ne pare rău pentru asta.
Adaugă ce semn? Repara dvs. este un dezastru.
kamilkurczak
04-08-10, 15:38
a se vedea postul anterior şi încercaţi să vă rog din nou
I confirma - acesta este un bug vBulletin în PHP bbcode. De asemenea, - îmi amintesc că odată ce am stabilit în funcţie de codul greşeală să înlocuiască sub formă de cod pentru a găsi - dar a fost inofensiv, deoarece nu a fost în măsură să necultivat.
De asemenea, în acest caz, deoarece de bug vBullletin nu a fost în măsură să instrucţiuni necultivat date. Dacă pârloagă exact de instrucţiuni - care nu ar putea face acest lucru, deoarece această vBulletin PHP eroare bbcode schimbat, de asemenea, text pentru a găsi. Deci, ar trebui să se oprească pe etapă, în loc de pe care tocmai aţi făcut-te schimbări în cod şi această rupt pe forum pentru dumneavoastră.
Acesta este corectat acum (actualizat la Codul BBCode), dar vă rugăm să reţineţi că nu aţi instrucţiuni din circuitul agricol şi aceasta a fost cauza de pauza pe forum pentru dumneavoastră. De asemenea, desigur Îmi pare foarte rău din cauza acestui incident - de obicei, am încredere în bbcodes vBulletin. De data aceasta a fost greseala.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):