PDA

View Full Version: Lahendatud Friendly arhiivis / sitemap

Snake
01-08-10, 21:49
Linkback et vbet sisse arhiiv / sitemap on surnud link. See link ei tööta. Dead lingid on halb SEO.

kamilkurczak
02-08-10, 10:40
saate kleebi siia url sellele saidile sellest surnud link? Kui võimalik, seda linki saab oma või meie foorum.

Snake
02-08-10, 12:34
See on sama siin.

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/archive/

Link footer lipukestega.

kamilkurczak
02-08-10, 13:21
ok aitäh, ma check it

vBET
03-08-10, 17:54
Lahendatud ja lisatakse järgmise vabastamist. Sest kiirparandus palun:
1. Edit / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Otsi:

$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.vbenterprisetranslator_creditlink().'</div>
3. Asendatakse järgmisega:

$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.str_replace('\\"','"',vbenterprisetranslator_creditlink()).'</div>

Snake
03-08-10, 18:29
See parandus põhjustab tühi ekraan, cmon mees, sa alati seda, pool assed fikseerib, kas te ei testi seda kraami?

kamilkurczak
04-08-10, 15:25
Palun, vahetage oma vana kooskõlla kõnealuse uue kood:

$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.str_replace('\\"','"',vbenterprisetranslator_creditlink()).'</div>

PHP BBCode kustutatud 'lõpus kood (enne </ div>). Kui teil asendada see uue koodi kõik töötab.

Vabandust selle eest.

Snake
04-08-10, 15:35
Lisa Mis märk? Teie parandus on jama.

kamilkurczak
04-08-10, 15:38
vt eelmine post ja proovige uuesti palun

vBET
04-08-10, 17:02
Ma kinnitan - see on mõned vBulletin viga PHP BBCode. Ka - ma mäletan, et kui ma seatud viga koodi asendada koodi leida - aga see oli ohutu, kuna ta ei suutnud sööti.

Ka selle juhtumi tõttu vBullletin bug ei olnud võimalik kesa antud juhiseid. Kui te kesa täpselt juhise - sa ei oleks suutnud seda teha, sest see vBulletin PHP BBCode viga muutunud ka teksti leida. Nii et sa peaksid peatus samm, selle asemel, et te just ise muutused koodi ja see murdis oma foorum.

See on parandatud nüüd (muudetud koodi BBCode), kuid pidage meeles, et sa ei kesa juhiseid ja see oli põhjus oma foorum murda. Loomulikult ka mul on väga kahju, sest see juhtum - tavaliselt ma usaldust vBulletin BBKoode. Selleks ajaks oli viga.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1