View Full Version: Atrisinātas LinkBack arhīvā / sitemap
LinkBack uz vbet arhīvā / sitemap ir miris saites. Šī saite nedarbojas. Dead saites ir slikti par SEO.
kamilkurczak
02-08-10, 10:40
Jūs varat ielīmējiet šeit url šo vietni ar šī nāves saiti? Ja jūs varat, šī saite var būt no jūsu vai mūsu forumu.
Tas pats šeit.
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/archive/
Link kājeni ar maziem karodziņiem.
kamilkurczak
02-08-10, 13:21
ok, paldies, es to pārbaudīt
Atrisinātas, un tiks iekļauti nākamo izlaišanas. Lai ātri noteikt, lūdzu:
1. Labot / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Find:
$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.vbenterprisetranslator_creditlink().'</div>
3. Aizstāt ar:
$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.str_replace('\\"','"',vbenterprisetranslator_creditlink()).'</div>
Šis labojums izraisa neparādīšana displeja ekrānā, cmon cilvēks, jums vienmēr to dara, puse assed labojumus, jums nav izmēģināt šo stuff?
kamilkurczak
04-08-10, 15:25
Lūdzu, nomainiet savu veco Saskaņā ar šo jauno kodu:
$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.str_replace('\\"','"',vbenterprisetranslator_creditlink()).'</div>
php bbcode svītrots "beigās kodam (pirms </ div>). ja jūs aizstāt to ar šo jauno kodu, viss darbosies.
Atvainojamies par to.
Pievienot kāda zīme? Jūsu noteikt ir haoss.
kamilkurczak
04-08-10, 15:38
skatīt iepriekšējo post un mēģiniet vēlreiz lūdzu
Es apstiprinu - tas ir sava vBulletin bug PHP BBCode. Arī - es atceros, ka reiz es noteikti kļūdas kodu, lai aizstātu kā kodu, lai atrastu - bet tas bija nekaitīgs, jo tas nevarēja atmatā.
Arī šajā gadījumā, jo vBullletin bug tā nevarēja atmatā dotajiem norādījumiem. Ja jūs papuve tieši norādījums - jūs varētu nevarat darīt, jo tas vBulletin PHP bbcode kļūdu mainījusies arī tekstu, lai atrastu. Tātad jums vajadzētu apstāties līmenī, nevis, ka jūs tikko pats izmaiņas kodu, un tas salauza savu forumu.
Tas ir jālabo jau tagad (mainīts uz CODE bbcode), bet, lūdzu, paturiet prātā, ka jums nav atmatā instrukcijas un tas bija iemesls jūsu forumā pārtraukuma. Arī, protams, es esmu ļoti žēl, jo šī incidenta - parasti es ticu vBulletin bbcodes. Šoreiz tā bija kļūda.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):