View Full Version: Решени LinkBack в архив / карта на сайта
LinkBack да vbet в архив / Карта на сайта е мъртъв връзка. Тази връзка не работи. Мъртво връзки са лоши за SEO.
kamilkurczak
02-08-10, 10:40
можете да поставите тук URL за този сайт с този мъртъв връзка? Ако можете, тази връзка може да бъде от вашия или нашия форум.
Това е същото тук.
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/archive/
Линк в долния колонтитул от знамена.
kamilkurczak
02-08-10, 13:21
OK, благодаря, аз ще го проверя
Решен и ще бъде включен в следващата версия. За бързо решение на проблема, моля:
1. Edit / включва / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Търсене:
$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.vbenterprisetranslator_creditlink().'</div>
3. Заменя се с:
$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.str_replace('\\"','"',vbenterprisetranslator_creditlink()).'</div>
Тази корекция причинява празен екран, cmon човек, винаги правя това, половината assed поправки, не да тествате тези неща?
kamilkurczak
04-08-10, 15:25
Моля, да замени стария си линия с този нов код:
$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.str_replace('\\"','"',vbenterprisetranslator_creditlink()).'</div>
PHP BBCode заличават "в края на кода (преди </ DIV>). ако сте го замени с този нов код всичко ще работи.
Съжалявам за това.
Добави какво знак? Вашият корекция е бъркотия.
kamilkurczak
04-08-10, 15:38
виж предишния пост и опитайте отново моля
Потвърждавам - това е някои Еврофутбол бъг в PHP BBCode. Също така - аз си спомням, че веднъж, определени от код на грешка да замени като код, за да се намери - но това е безобиден, тъй като тя не е в състояние да лопатар.
Също така в този случай, защото на vBullletin бъг то не е в състояние да лопатар дадените инструкции. Ако ви лопатар точно инструкциите - да не бъде в състояние да направят това, защото това Еврофутбол PHP BBCode грешка също се промени текста, за да се намери. Затова трябва да се спре по стъпка, вместо това просто себе си промени в кода и това счупи си форум.
Тя се коригира сега (промени КОД BBCode), но имайте в предвид, че не сте лопатар инструкции и това е причината за вашия нов форум почивка. Също така, разбира се, аз съм много съжалявам, защото на този инцидент - обикновено аз вярвам в BBCodes Еврофутбол. Този път това беше грешка.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):