PDA

View Full Version: Rezolvate tabele corupte cache

steve
05-07-10, 20:12
Am anumite tabele corupte cache, nu am nevoie să renunţe la toate tabelele cache înainte de a reinstala aceasta? sau pot pur şi simplu picătură tabele corupte şi aşteptăm ca ei să fie re-creat pe reinstala?

mulţumiri

kamilkurczak
05-07-10, 20:59
În primul rând, utilizaţi această instrumente:
Admin CP -> Întreţinere -> Reparaţii / Optimizaţi Mese
cu acest instrumentele pe care le poate salva memoria cache.

Dacă acest lucru nu va funcţiona:
1. picătură din baza de date toate tabelele corupte cache.
2. şterge şi de import, încă o dată product.xml fişier din vBET nu-folder-upload

vBET de fiecare dată când încercaţi să adăugaţi tabele. Am verificat şi funcţionează. Tabele elimină au fost adăugate şi tabelele existente sunt la fel ca anterior.

:)

steve
05-07-10, 22:46
În primul rând, utilizaţi această instrumente:
Admin CP -> Întreţinere -> Reparaţii / Optimizaţi Mese
cu acest instrumentele pe care le poate salva memoria cache.

Dacă acest lucru nu va funcţiona:
1. picătură din baza de date toate tabelele corupte cache.
2. şterge şi de import, încă o dată product.xml fişier din vBET nu-folder-upload

vBET de fiecare dată când încercaţi să adăugaţi tabele. Am verificat şi funcţionează. Tabele elimină au fost adăugate şi tabelele existente sunt la fel ca anterior.

:)

Mulţumiri Bolnav da it un try.

mario06
07-07-10, 09:22
Puteţi merge în myadmin şi încercaţi să o reparaţie în cazul în care i nu funcţionează mesele goale cache-ul manual apoi optimiza, Michael a spus că el ar pune un sistem automat de flusher tabel vBET în versiunea sa în următoarea admincp:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1