PDA

View Full Version: Atrisinātas korumpēti cache galdi

steve
05-07-10, 20:12
Man ir daži korumpēti cache tabulas, man ir nepieciešams, lai piliens visi cache tabulas pirms pārinstalēt šo? vai es varu vienkārši nomest korumpēti tabulas un gaidīt tos atkārtoti izveido pēc pārinstalēt?

paldies

kamilkurczak
05-07-10, 20:59
Pirmkārt, izmantojiet šo rīku:
Admin CP -> Uzturēšana -> Remonts / Pilnveidot Galdi
ar šo rīku jūs varat saglabāt savu kešatmiņu.

Ja tas nestrādās:
1. piliens no datu bāzes visus korumpēti cache tabulas.
2. dzēst un importēt vēlreiz product.xml failu no vBET do-ne-upload mapes

vBET katru reizi, kad mēģināt pievienot tabulām. I pārbauda to un tas darbojas. Svītrots galdi tika pievienoti, un esošās tabulas ir tādas pašas kā iepriekš.

:)

steve
05-07-10, 22:46
Pirmkārt, izmantojiet šo rīku:
Admin CP -> Uzturēšana -> Remonts / Pilnveidot Galdi
ar šo rīku jūs varat saglabāt savu kešatmiņu.

Ja tas nestrādās:
1. piliens no datu bāzes visus korumpēti cache tabulas.
2. dzēst un importēt vēlreiz product.xml failu no vBET do-ne-upload mapes

vBET katru reizi, kad mēģināt pievienot tabulām. I pārbauda to un tas darbojas. Svītrots galdi tika pievienoti, un esošās tabulas ir tādas pašas kā iepriekš.

:)

Paldies Ill pamēģināt.

mario06
07-07-10, 09:22
Jūs varat iet myadmin un mēģiniet remonta, ja es nedarbojas kešatmiņu tabulas manuāli tam optimizēt, Michael teica, ka viņš gribētu likt automātisko vbet tabulas flusher viņa nākamais versija AdminCP:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1