PDA

مشاهده نسخه کامل : حل جداول کش فاسد

steve
05-07-10, 20:12
من بعضی از جداول کش فاسد ، من نیاز به کاهش تمام جداول کش قبل از نصب مجدد این؟ یا می توانم به سادگی جداول فاسد و رها انتظار می رود آنها را به پس از نصب مجدد دوباره ایجاد شده؟

با تشکر

kamilkurczak
05-07-10, 20:59
در مرحله اول ، استفاده از این ابزار :
ADMIN CP --> تعمیر و نگهداری --> تعمیرات / بهینه سازی جداول
با این ابزار شما می توانید کش خود را ذخیره کنید.

اگر این کار نخواهد کرد :
1. قطره از پایگاه داده خود را تمام جداول کش فاسد.
2. حذف و واردات بار دیگر product.xml فایل از فعال تصدی - - آپلود پوشه

فعال تصدی هر بار تلاش برای اضافه کردن جداول. من آن را چک شده و کار می کند. حذف جداول و اضافه شد و جداول موجود همان طور که قبلا همان.

:)

steve
05-07-10, 22:46
در مرحله اول ، استفاده از این ابزار :
ADMIN CP --> تعمیر و نگهداری --> تعمیرات / بهینه سازی جداول
با این ابزار شما می توانید کش خود را ذخیره کنید.

اگر این کار نخواهد کرد :
1. قطره از پایگاه داده خود را تمام جداول کش فاسد.
2. حذف و واردات بار دیگر product.xml فایل از فعال تصدی - - آپلود پوشه

فعال تصدی هر بار تلاش برای اضافه کردن جداول. من آن را چک شده و کار می کند. حذف جداول و اضافه شد و جداول موجود همان طور که قبلا همان.

:)

تشکر بیمار آن را امتحان کنید.

mario06
07-07-10, 09:22
شما می توانید در myadmin بروید و سعی کنید اگر من تعمیر جداول خالی کش دستی سپس بهینه سازی کار نمی کند ، مایکل گفت که او می خواهم flusher جدول فعال تصدی خودکار در نسخه بعدی خود را در admincp قرار داده :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1