PDA

View Full Version: Rezolvate vB4 nu traducerea în mod activ mesaj

Jesh
21-04-10, 17:29
Am postat un mesaj de testare în limba germană la un thread nou pe forumul meu: http://www.coinforums.com/forum/f65/translation-test-267/

Dar aceasta rămâne în limba germană, nu arată cum ar fi obţinute în mod automat aici. Am ratat o setare?

Jesh
21-04-10, 17:50
Oh Sunt atât de prost! Nu ştiam că depinde de "Limbă prestabilită".

: (Stupid mine.

Ne pare rau!

vBET
22-04-10, 14:05
Nu numai - puteţi seta, de asemenea, detectarea automată a limbii în opţiunile de Google:) Aceasta optiune va functiona pe toate utilizatorilor - indiferent-au setat limba lor implicite sau nu. De asemenea este mai costisitor de performanţă, pentru că pentru fiecare mesaj nou Google este întrebat despre limba sa, dar dă rezultate excelente.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1