PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany vB4 nie aktywnie tłumaczenia wiadomość

Jesh
21-04-10, 17:29
I napisali wiadomości testowej w języku niemieckim do nowego wątku na moim forum: http://www.coinforums.com/forum/f65/translation-test-267/

Ale pozostaje w języku niemieckim, nie pokazuje tłumaczenie automatycznie tak jak tutaj. Nie tęsknię za ustawienie?

Jesh
21-04-10, 17:50
Och jestem taki głupi! Nie wiem to zależy od "Język domyślny".

: (Stupid mnie.

Przepraszamy!

vBET
22-04-10, 14:05
Nie tylko - można również ustawić automatyczne wykrywanie języka w Google opcje:) Ta opcja będzie działać na wszystkich użytkowników - bez względu na to, że nie ustawił jeszcze język domyślny, czy nie. Jest również bardziej kosztowne działania, ponieważ dla każdej nowej wiadomości Google jest proszony o jego język, ale daje wspaniałe rezultaty.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations