PDA

View Full Version: Rezolvate Ciudat / forum /

badawidollah
28-03-10, 02:22
Buna ziua,

acest lucru este ciudat pentru mine

ar trebui să se arate
nusantaraku.org / forum / forum.php (exista module vbadvance acolo)

dar redirect la nusantaraku.org / forum (dacă i deschis că index.php, fără module vbadvanced)

apoi m-am copiat că / forum / forum.php la / forum / index.php
că samething s-a întâmplat, încă nu modulul vbadvanced acolo.

badawidollah
28-03-10, 03:54
actualizare

module vbadvance nu arată în indoneziană (i alege indoneziană ca limbaj primar)
dar arată în malaezian şi engleză

** Vbadvanced în index.php, nu arată numai

badawidollah
28-03-10, 04:29
va rugam sa

nusantaraku.org / forum / index.php limba =? ms
nusantaraku.org / forum / index.php limbă = ro?
nusantaraku.org / forum / index.php? id = limbă

diferit
dreapta?

vBET
28-03-10, 21:42
Ne pare rau, dar nu ştiu ce ar trebui să caut. Vă rugăm să-mi spuneţi exact ce ar trebui să fie incluse pe pagina (da-mi niste citat pe care pot găsi pe pagina) şi URL-ul la această pagină. Voi găsi şi a verifica modul în care arată pe Vizualizari traduse. Chiar acum eu nu ştiu ce lipseşte.

Vă rugăm să reţineţi că ştii tu propriul forum GRATUIT - Am nevoie să fie îndreptate pentru a vedea ce vrei sa spui:)

EDIT:
OK - Cred ca vad ce vrei sa spui, dar eu nu sunt sigur. Când sunteţi pe pagina traduse cu index.php şi apăsaţi pe pavilion limba originală, atunci este redirecţionat către forum.php - este aceasta este problema?

badawidollah
30-03-10, 15:47
firul închis

problemă în vbseo software-ului

mulţumiri

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations