PDA

View Full Version: Lahendatud Strange / foorumid /

badawidollah
28-03-10, 02:22
tere,

See on kummaline minu jaoks

tuleks see välja näeb
nusantaraku.org / foorum / forum.php (seal on vbadvance moodulid olemas)

kuid see suunab nusantaraku.org / forum (kui ma avada see index.php ilma vbadvanced moodulid)

siis ma kopeeritud, et / foorum / forum.php to / forum / index.php
et samething juhtunud, ikka ei vbadvanced moodul olemas.

badawidollah
28-03-10, 03:54
ajakohastama

vbadvance moodulid ei näita Indoneesia (i valida Indoneesia esmase keeles)
kuid näidata malai ja inglise keeles

** Vbadvanced sisse index.php ainult ei näita

badawidollah
28-03-10, 04:29
vaadake palun

nusantaraku.org / forum / index.php? language = ms
nusantaraku.org / forum / index.php? language = en
nusantaraku.org / forum / index.php? language = id

erinev
eks?

vBET
28-03-10, 21:42
Vabandust, aga ma ei tea, mida ma peaksin otsivad. Palun öelge mulle täpselt, mis peaksid kuuluma leheküljel (anna mulle quote mida ma ei leia page) ja URL sellele lehele. Ma leida ja vaadata, kuidas see välja tõlgitud seisukohti. Praegu ma ei tea, mis on puudu.

Pange tähele, et sa tead oma foorum - ma pean olema suunatud näha, mida sa mõtled:)

EDIT:
OK - ma arvan, ma näen, mida sa mõtled, aga ma ei ole kindel. Kui oled tõlgitud lehe index.php ja kliki originaalkeeles lipp, siis suunatakse forum.php - see on küsimus?

badawidollah
30-03-10, 15:47
teema suletud

probleem vbseo tarkvara

tänan

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1