PDA

View Full Version: Riješen Čudno / Forum /

badawidollah
28-03-10, 02:22
halo,

To je čudno za mene

To bi trebao biti izgledati
nusantaraku.org / forum / forum.php (postoje vbadvance moduli postoji)

ali to se preusmjeriti na nusantaraku.org / forum (ako sam otvoriti index.php da, bez vbadvanced modula)

onda sam kopirati da / forum / forum.php u / forum / index.php
da samething dogodilo, još uvijek nema vbadvanced modul tamo.

badawidollah
28-03-10, 03:54
ažuriranje

vbadvance moduli ne pokazuju u Indonesian (biram Indonezijski kao primarni jezik)
ali pokazuju u Malajski i engleskom

** Vbadvanced u index.php samo da se ne prikazuju

badawidollah
28-03-10, 04:29
molimo pogledajte

nusantaraku.org / forum / index.php? jezik = ms
nusantaraku.org / forum / index.php? jezik = hr
nusantaraku.org / forum / index.php? jezik = Id

drugačiji
zar ne?

vBET
28-03-10, 21:42
Žao nam je, ali ne znam što trebam tražite. Molimo, recite mi točno što bi trebali biti uključeni na stranici (daj mi neki citat koji mogu pronaći na stranici) i URL na ovu stranicu. Ja ću ga pronaći i provjeriti kako to izgleda na prijevodu pregleda. Trenutno ne znam što je nestalo.

Imajte na umu da znate svoj forum - trebam biti usmjerena vidjeti što misliš:)

EDIT:
OK - Mislim da vidim što mislite, ali nisam siguran. Kada ste na prevedeno stranica sa index.php i kliknite na izvornom jeziku zastavu, onda je preusmjeren na forum.php - je to je pitanje?

badawidollah
30-03-10, 15:47
nit zatvorena

problem u vbseo softvera

hvala

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1