View Full Version: Cum puteţi forţa alegerea limbii?
Como posso forçar para que todos os usuários escolham seu idioma nativo? Procureu no AdminCP > Câmp de profiluri de utilizator, dar am putut găsi nimic legat de vBET. doresc acest câmp a fost "Necesară" şi a fost "Necesară", când a intrat în pe forumul. vreau toţi utilizatorii mei au satisfacţie deplină în folosirea vBET. vă mulţumim!
Marcin Kalak
22-06-15, 09:43
Utilizatorul poate alege limba implicită la înregistrare. Utilizatorul poate modifica în orice moment, limba implicită în setările profilului. Puteţi schimba limba de detectare în AdminCP -> vBET -> detectarea limbii, astfel încât acesta este independent de limba de utilizator.
Ue sei Marcin, más quero ue forçar que todos os cäƒutare usuários devem selecionar sua língua.
Marcin Kalak
23-06-15, 11:14
Utilizatorul poate seta limba în timpul înregistrării. Limba implicită în formularul de înregistrare este limba în care utilizatorul pagina translate în timpul înregistrării.
Puteţi seta redirecţionare la Editare profil pentru utilizatorii care nu au limba implicită stabilită în AdminCP -> vBET -> diverse
Marcin perfectă, vă mulţumesc!
Marcin Kalak
24-06-15, 08:05
Mă bucur că am putut să te ajut.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):