מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: איך יכול לכפות את הבחירה של השפה?

Fabiano
20-06-15, 20:29
Como posso forçar para que todos os usuários escolham seu idioma nativo? Procureu no AdminCP > שדה של פרופילי משתמש, אבל אני לא הצלחתי למצוא שכל דבר שקשור vBET. הלוואי שדה זה "נדרש" וזה היה "נדרש" כשהוא נכנס הפורום אני רוצה שאת כל המשתמשים בעלי שביעות רצון מלאה באמצעות vBET. תודה לך!

Marcin Kalak
22-06-15, 09:43
המשתמש יכול לבחור את שפת ברירת המחדל בעת ההרשמה. משתמש יכול לשנות בכל עת, שפת ברירת המחדל בהגדרות הפרופיל. באפשרותך לשנות את שפת זיהוי ב- AdminCP -> vBET -> זיהוי שפה, כך שזה תלוי שהוגדרו על-ידי המשתמש.

Fabiano
22-06-15, 21:03
האיחוד האירופי פוקנות המפרץ Marcin G, más quero האיחוד האירופי forçar ומפתים למפרץ טודוס אוס usuários devem selecionar sua língua.

Marcin Kalak
23-06-15, 11:14
המשתמש יכול להגדיר את השפה במהלך הרישום. שפת ברירת המחדל של טופס הרישום הוא את השפה שבה משתמש בדף במהלך הרישום לתרגם
ניתן להגדיר ניתוב מחדש למצב עריכת פרופיל עבור משתמשים אשר לא היה שנקבע כברירת מחדל בשפה AdminCP -> vBET -> שונות

Fabiano
24-06-15, 01:05
מרצ'ין מושלם, תודה!

Marcin Kalak
24-06-15, 08:05
אני שמח שאני יכול לעזור לך.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1