PDA

Επιστροφή στο Forum: Πώς μπορώ να αναγκάσω την επιλογή της γλώσσας;

Fabiano
20-06-15, 20:29
Como posso forçar para que todos os usuários escolham seu idioma nativo? Procureu no AdminCP > Πεδίο του προφίλ χρήστη, αλλά δεν μπόρεσα να βρω οτιδήποτε σχετίζεται με vBET. θα ήθελα αυτό το πεδίο ήταν "Απαιτείται" και "Απαιτείται" όταν μπήκε στο στο φόρουμ. θέλω όλοι μου οι χρήστες έχουν πλήρη ικανοποίηση στη χρήση vBET. ευχαριστώ!

Marcin Kalak
22-06-15, 09:43
Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την προεπιλεγμένη γλώσσα κατά την εγγραφή. Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, η προεπιλεγμένη γλώσσα στις ρυθμίσεις του προφίλ. Μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα ανίχνευση στο AdminCP->vBET->Ανίχνευση Γλώσσας, έτσι ώστε να είναι ανεξάρτητο από γλώσσα που έχει οριστεί από το χρήστη.

Fabiano
22-06-15, 21:03
Εε sei Marcin, μήνας εάν εγκαθιστά εε quero forçar que todos os usuários devem selecionar sua γλώσσα.

Marcin Kalak
23-06-15, 11:14
Ο χρήστης μπορεί να ορίσει την γλώσσα κατά την διάρκεια εγγραφής. Προεπιλεγμένη γλώσσα στη φόρμα εγγραφής είναι η γλώσσα στην οποία χρήστη μετάφραση σελίδας κατά την διάρκεια εγγραφής.
Μπορείτε να ρυθμίσετε την ανακατεύθυνση στο επεξεργασία προφίλ για τους χρήστες που δεν έχουν ορίσετε την προεπιλεγμένη γλώσσα στο AdminCP->vBET->Misc.

Fabiano
24-06-15, 01:05
Τέλεια Marcin, ευχαριστώ!

Marcin Kalak
24-06-15, 08:05
Είμαι χαρούμενος που θα μπορούσε να σας βοηθήσει.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1