PDA

View Full Version: Kā var piespiest valodas izvēle?

Fabiano
20-06-15, 20:29
Como posso forçar para que todos os usuários escolham seu idioma nativo? Procureu no AdminCP > Laukā lietotāja profilu, bet nevarēja atrast jebko, kas saistīts ar vBET. novēlu šajā laukā "Vajadzīga" un tas bija "Vajadzīga", kad viņš gāja uz foruma. gribu, mani lietotāji ir pilnībā apmierināta, izmantojot vBET. Paldies!

Marcin Kalak
22-06-15, 09:43
Lietotājs var izvēlēties noklusējuma valodu, reģistrējot. Lietotājs var mainīt jebkurā laikā, noklusējuma valoda, profila uzstādījumus. Jūs varat mainīt valodu atklāšanu AdminCP->vBET->Valoda Atklāšanas tāpēc, ka tā ir neatkarīga valodu iestatīt lietotājs.

Fabiano
22-06-15, 21:03
Es sei Marcin, más es quero forçar que todos os usuários devem selecionar sua língua.

Marcin Kalak
23-06-15, 11:14
Lietotājs var iestatīt valodu reģistrācijas laikā. Noklusējuma valoda reģistrācijas forma ir valoda, kurā lietotājs tulkot lapu reģistrācijas laikā.
Jūs varat iestatīt novirzīt uz rediģējot profilu, lai lietotājiem, kas nebija iestatīt noklusējuma valoda AdminCP->vBET->Dažāds.

Fabiano
24-06-15, 01:05
Ideāls Marcin, Thank You!

Marcin Kalak
24-06-15, 08:05
Es esmu priecīgs es varētu jums palīdzēt.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1