PDA

View Full Version: Rezolvate prea multe conexiuni de eroare în timpul db cache actualizare

krisp
17-12-09, 01:17
Noaptea sa întâmplat să fie treaz un pic dupa 4 dimineaţa, în cazul în care a fost pe forum pentru brusc în jos pentru ca 20 min:

Eroare în baza de date vBulletin:

mysqli_real_connect () [<a href='function.mysqli-real-connect'> function.mysqli-real-conectaţi </ a>]: (08004/1040): Prea multe conexiuni
/ Var / www / vhosts / ... / httpdocs / include / class_core.php on line 1138

MySQL Error:
Numărul de eroare:
Data cerere: marţi cincisprezecelea decembrie 2009 @ 04:28:00
Data de eroare: marţi cincisprezecelea decembrie 2009 @ 04:28:00
Script: http://.../
Referrer:
Adresa IP:
Nume de utilizator:
Classname: vB_Database_MySQLi
MySQL Versiune:
-->

Acum, nu am experimentat acest lucru înainte, şi mă întrebam, dacă a fost o coincidenţă, că aceasta a fost în jurul valorii de actualizarea cache-ul Vb în îndeplinirea sarcinilor programate.

Am verificat în această dimineaţă şi totul a fost ok, asa ca nu repet astăzi.

Serverul nu au părut a fi subliniat, deoarece am avut un alt forum pe acelaşi server fără vBET, care a fost functioneaza bine in timpul downtime de pe forum pentru vBET mele.

Privind la serverlog, acolo nu pare să fie o activitate bot, dar activitatea ghidul de nu mai mult. Roboţii parea OK pentru a obţine 200 - dar utilizatorii normali sa dberror. De asemenea, ciudat înregistrările din logfile serverul nu pare a fi sortate cronologic ...

Un pic de un puzzele ... , probabil, aveţi posibilitatea să-mi spui dacă include / class_core.php pe linia 1138 este implicat în actualizarea cache? Sau poate unii dintre voi au o idee despre cum se depanează această?

vBET
17-12-09, 01:31
vBET nu a crea conexiuni noi - se poate restabili conexiunea, dar acest lucru se face doar în cazul în care un efectiv se pierde (în cazul în care traducerile vine prea tarziu de la Google). Şi acest sens se face prin $ vBulletin-> db-> conecta atat vBulletin face toate compensare este necesar, la sfârşitul anului.

Deci, la acest moment, credem că problema este în altă parte.

class_core.php nu este fişier noastră şi nu utilizează în mod direct cache vBET - dar dacă acest fişier este responsabil pentru executarea de sarcina planificată, atunci se va executa, de asemenea, golirea memoriei cache.

vBET
17-12-09, 01:54
Un lucru mai mult. Dacă sunteţi scris despre golirea memoriei cache vBET, vă rugăm să apoi naiba câte datele pe care le au în cache. Dacă este într-adevăr suma mare, atunci vă rugăm să modificaţi strategia dvs. de golirea memoriei cache.
vBET nu creează conexiuni suplimentare, dar dacă de compensare durează prea mult, apoi alti clienti sunt în aşteptare şi noi conexiuni sunt create de către vB pentru clienţii noi, care aşteaptă bolnav. Acesta este motivul pentru care le adăugăm strategie de compensare mai multe. Pentru cantitate foarte mare de date va rugam sa folositi ultima strategie.

Vă rugăm să reţineţi că această problemă va fi redusă la minimum în 3.3.0, deoarece vom împărţi tabele cache pentru fiecare limbă, astfel încât indicii dvs. va fi de 52 de ori mai mici şi de compensare va fi mult mai rapid - stergerea de date este rapid, dar actualizarea indexurile mari nu sunt necesare. Deci, la acest moment, vă rugăm să ia în considerare utilizarea de strategii de compensare parte, care sunt mai bune pentru indici mari:)

krisp
17-12-09, 05:22
Sa intamplat din nou 04 - 05 - toate domeniile în jos, cu prea multe conexiuni. Cred că aveţi dreptate. Forumul este ocupat golirea memoriei cache şi roboţii de căutare sunt manipularea frauduloasă cu o solicitare pe secundă. Am putut vedea serverload a fost extrem de ridicat. Acum, acesta este foarte scăzut din nou. vBET db aprox 1.1 GB

Am trecut la "Ştergeţi toate datele cache o dată, pentru cache interval TTL".

Suna foarte bine, într-adevăr 330 adrese de aceasta problema!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1