PDA

مشاهده نسخه کامل : حل بیش از حد بسیاری از اتصالات خطا بل در طول کش به روز رسانی

krisp
17-12-09, 01:17
شب دیگر من اتفاق افتاده است می شود بیدار کمی پس از 4 در صبح ، که در آن انجمن به طور ناگهانی پایین مانند 20 دقیقه بود :

خطای پایگاه داده را در صفحه اصلی :

mysqli_real_connect () [<ahref='function.mysqli-real-connect'> function.mysqli - واقعی اتصال </ A>] : (08004/1040) : بسیاری از اتصالات
مسیر / var / WWW / vhosts /... / httpdocs / شامل / class_core.php در خط 1138

خطا در خروجی زیر :
شماره خطا :
درخواست عضویت : سه شنبه ، 15 دسامبر 2009 @ 4:28:00 AM
خطا در تاریخ : سه شنبه ، 15 دسامبر 2009 @ 4:28:00 AM
فیلمنامه : http://.../
ارجاع دهنده :
آدرس IP :
نام کاربری :
Classname : vB_Database_MySQLi
خروجی زیر نسخه :
-->

در حال حاضر ، من این تجربه پیش از این هرگز ، و من بدانم ، اگر آن را یک تصادف بود ، که این اطراف بروز رسانی کش VB در کارهای برنامه ریزی بود.

من امروز صبح چک کردم و همه چیز خوب بود ، بنابراین این کار را کرد تکرار نیست.

سرور به نظر می رسید بایستی تأکید شود ، از آنجایی که من یکی دیگر از انجمن ها در همان سرور بدون فعال تصدی بود ، که در حال اجرا بود خوب در طول خرابی از این انجمن فعال تصدی من.

به نگاهی serverlog ، به نظر می رسد وجود دارد به برخی از فعالیت های ربات ، ولی نه خیلی زیاد فعالیت کاربر. رباتها به نظر می رسید برای گرفتن OK 200 -- اما کاربران عادی dberror. نیز عجیب و سوابق در سرور logfile به نظر می رسد به مرتب شوند ترتیب تاریخی...

کمی puzzele... شاید شما می توانید به من اگر شامل / class_core.php در خط 1138 در بهروز رسانی کش نقش دارند؟ یا شاید برخی از شما یک ایده چگونه برای رفع این؟

vBET
17-12-09, 01:31
فعال تصدی ارتباطات جدید ایجاد کنید -- می تواند اتصال ساخته شده است اما این تنها در صورتی یکی از واقعی از دست داده است دوباره بر قرار یا تاسیس کردن (در صورتی که اگر ترجمه می آید بیش از حد در اواخر از گوگل). و این اتصال توسط $ اصلی -> DB -> اتصال به طوری اصلی تمام پاکسازی لازم در پایان ساخته شده.

بنابراین در این لحظه ما فکر می کنیم که موضوع در جای دیگری است.

class_core.php فایل ما نمی باشد و آن را کش به طور مستقیم فعال تصدی استفاده نمی کند -- اما اگر این فایل مسئول اجرای وظیفه برنامه ریزی شده است ، سپس آن را نیز به اجرای پاکسازی کش.

vBET
17-12-09, 01:54
یک چیزی بیشتر. اگر شما به نوشتن در مورد پاکسازی کش فعال تصدی ، سپس هک که چگونه بسیاری از اطلاعات شما در حافظه نهان دارند لطفا. اگر آن است که واقعا مقدار بزرگ ، و سپس به تغییر استراتژی خود را پاکسازی کش لطفا.
فعال تصدی می کند اتصالات اضافی را ایجاد کنید ، اما اگر پاکسازی بیش از حد طولانی طول می کشد ، سپس مشتریان دیگر در انتظار و ارتباطات جدید توسط VB برای مشتریان جدید ، که بد صبر کنید. این است که چرا ما اضافه کردن استراتژی پاکسازی چند. برای مقدار واقعا بزرگی از داده ها ، لطفا با استفاده از استراتژی آخرین.

لطفا توجه داشته باشید که این موضوع خواهد بود در 3.3.0 به حداقل رسانده ، از آنجا که ما جداول کش برای هر زبان تقسیم ، بنابراین شاخص شما 52 بار کوچکتر و پاکسازی بسیار سریع تر خواهد بود -- پاک کردن داده ها سریع است ، اما به روز رسانی شاخص های بزرگ ضروری نیست. بنابراین در این لحظه لطفا در نظر گرفتن استفاده از استراتژی پاکسازی دیگر ، که بهتر است برای شاخص های بزرگ :.)

krisp
17-12-09, 05:22
Happend دوباره از 04-05 -- تمام حوزه را با قابلیت اتصال به بیش از حد بسیاری از. من فکر می کنم شما درست می گویید. انجمن در حال حاضر مشغول پاکسازی کش ها و زیر جستجو دستکاری با یک درخواست در هر ثانیه است. من می توانم ببینم serverload بسیار بالا بود. در حال حاضر بسیار پایین است دوباره. فعال تصدی DB حدود 1.1 GB

من روشن شده است به "حذف تمام اطلاعات حافظه نهان یک بار برای فاصله TTL کش".

صداها بسیار خوب در واقع 330 آدرس این مشکل!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1