PDA

View Full Version: Rezolvate Traducator nu afişează întotdeauna textul tradus

mosh
05-01-11, 15:55
Hi Pentru o lungă perioadă de timp am avut unele vBET versiune mai veche (din păcate, nu-mi amintesc ce). Acum cateva zile am reinstalat cele mai recente 3.3.6 şi a început să aibă probleme. În timpul obţinute de multe ori nu se afişa textul. Se pare ca în cazul în care un script a trimis textul care urmează să fie tradus, răspunsul primit, el a adăugat la memoria cache şi a uitat să pună pe pagina. Uneori, o parte a site-ului este completat, iar unele nu (probabil, cuvintele nu au fost omise în cache). De obicei, după un postback este totul despre problemă este cu atât mai inacceptabilă atunci când se transformă în cache pentru persoane - apoi goliţi dosarul terenului şi sunt servite pentru o lungă perioadă de timp.

kamilkurczak
06-01-11, 10:02
Vă rugăm să citiţi acest lucru şi încercaţi să-l verificaţi: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1537Jeżeli nu este, vă rugăm să furnizaţi un link către o pagină cu această eroare si de a lua o privire, deoarece în testul nostru forum nu este prezent.mulţumesc

mosh
06-01-11, 16:28
În FAQ nu are răspunsul la problema mea.Aşa cum am scris mai devreme (acum, că am verificat şi eu sunt sigur că la 100%), textul tradus este suprascrisă pe o pagină, numai în cazul în care acesta se produce în cache (am verificat, Google nu este blocarea forumul meu).Cu opţiune la spre cache tot pagini în altă limbă fără orice text.Forum: Forum galeata-Counter Strike, jocuri, software, muzica, mp3, filme, download, rapidshare, download (http://www.forum.wiaderko.com/) de pe pagina principală în unele podforach nu sunt nici linkuri către subiecte (sunt goale, deoarece a fost folosit langtitle anchory).Traducere de pagini sunt mult mai mari. Dacă acest post este nou nu este nici un conţinut, apare numai după ce pagina se actualizează (care este, atunci când traducerea este deja în memoria cache).

vBET
06-01-11, 17:38
În ceea ce pentru mine, se pare ca un bloc de Google, dar va scrie că check-out. Va rugam sa trimiteti datele de acces PM Admin CP şi FTP - a verifica it la faţa locului.

mosh
06-01-11, 18:40
Dar din păcate nu poate oferi datele de acces la server.Google Test-http://www.forums. wiaderko.com/translator_test. phpNajśmieszniejsze este faptul că am avut versiunea 3.3.3 (99% din acesta a fost această versiune) şi totul a mers OK.Am platit 30 $ pentru o actualizare şi pauze de forum.

vBET
07-01-11, 01:26
Aşa cum am actualizare, dacă nu dau acces la server de date? Şi dacă ar fi făcut-o introduceţi, deci care este problema acum? Nu ştiu dacă am înţeles corect - ai platit 30 $ pentru o actualizare în ceea ce priveşte un serviciu de actualizare sau să reînnoiască licenţa? În cazul clienţilor de cache - memoria cache clar când am sugera acest lucru ca pe o problemă este deja rezolvată. Te rugăm să introduci datele de acces - altfel nu putem vedea ce se întâmplă. Văd că totul este în ordine cu o legătură într-Google - avem nevoie de a găsi un motiv pentru o problemă care apare doar în tine. Astfel, numai cu tine, putem investiga. Puteţi schimba parola, temporar, sau ne dau acces la forumul de testare, în cazul în care vom observa acelaşi comportament. Foarte fericit să vă ajute - dar acum greu pentru noi, pentru a determina ce se întâmpla, în măsură să verifice. Vă rugăm să furniza un link catre pagina unde poti observa comportamentul descris.

vBET
07-01-11, 01:38
Alternativ, putem da instrucţiuni, care va permite o vizualizare mai precise rezultate în HTML, care primeşte site-ul dvs. cu Google. Veţi fi capabil să le treci pe la noi şi-l poate fi suficient pentru a găsi problema. Va necesita modificări ale codului. Este o astfel de soluţie este în regulă?

mosh
07-01-11, 11:15
Vă rugăm să contactaţi-mă pe PM, asa ca va fi mult mai rapid.

kamilkurczak
07-01-11, 12:21
I-am trimis un mesaj

mosh
07-01-11, 13:28
Ok, problema este aproape rezolvată. Google a blocat pentru un motiv oarecare API, şi, uneori, a explicat ca de obicei, şi a remizat, uneori, 403rd eroare I-am scris pentru a le cere pentru motive de clarificare. Cum pot obţine răspunsul ei este de a împărtăşi.

kamilkurczak
07-01-11, 13:37
multumesc pentru confirmare. Vă rugăm, ştergeţi cache-ul încă, astfel încât nu s-au pagini goale. Mutare subiect la rezolvari de probleme

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1